Ser fiziologic Infant Uno, 20 monodoze, Solacium

Mama si copilul

In stoc
9,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7508778

Infant Uno Ser fiziologic este o solutie sterila ambalata in monodoze, netamponata si fara conservanti, care actioneaza prin eliminarea mucusului si particulelor, potrivita pentru nou-nascuti, copii si persoane adulte cu sensibilitati oculare si/sau nazale. Este recomandat pentru curatarea si drenarea cavitatilor nazale si pentru curatarea ochilor, este o solutie sterila ambalata in monodoze, netamponata si fara conservanti, ce actioneaza prin eliminarea mucusului si particulelor.

Ingrediente: Clorura de sodiu 0,9g.

Mod de administrare:

Utilizare unica si individuala! Se detaseaza unidoza si se deschide prin invartirea partii superioare. Infant Uno Ser fiziologic este igienic si asigura o utilizare usoara si in deplina siguranta.

Pentru igiena nazala si oculara: Poate fi utilizat zilnic, pentru 1 pana la 6 spalaturi pe zi, la nevoie.

Pentru igiena nasului: In instilatii sau spalaturi, in cazul in care nasul este uscat sau infundat. Inclinati capul pe spate, introduceti cu grija varful unidozei in nara si apasati usor pe unidoza. Repetati operatiunea si pentru cealalta nara. Indreptati capul si lasati sa se scurga mucozitatile, apoi stergeti nasul. Nu suflati nasul cu putere decat dupa 10 minute de la administrare. La sugari, se administreaza produsul prin apasare foarte usoara, pentru a evita orice risc de contaminare a urechii medii.

Pentru igiena ochilor: In instilatii, spalaturi sau bai. Puneti cateva picaturi de solutie in fiecare ochi, avand grija sa nu atingeti globul ocular cu unidoza. Stergeti excesul de lichid cu o compresa sterila. In cazul in care urmati un tratament cu un colir, asteptati 15 minute dupa spalatura cu ser, inainte de a-l administra.

Pentru igiena urechilor: In spalaturi. Pentru o igiena a urechilor cat mai buna, utilizati serul fiziologic pentru indepartarea reziduurilor de cerumen solubilizate si pentru spalarea conductului auditiv extern dupa utilizarea unei solutii tensio-active auriculare. Clatiti conductul auditiv extern cu Ser Fiziologic. Utilizati o unidoza pentru ambele urechi. Stergeti excesul de lichid cu o compresa sau cu un tampon de bumbac.

Pentru toaleta plagilor cutanate: Spalati leziunea folosind continutul unei unidoze intregi, avand mare grija sa nu atingeti leziunea cu unidoza. Stergeti excesul de lichid numai de pe pielea sanatoasa.

Pentru inhalatii in terapia cu aerosoli: Daca produsul este folosit ca solvent pentru inhalatii in terapia cu aerosoli, cititi instructiunile produsului pe care trebuie sa-l inhalati. Daca produsul este utilizat independent, cititi instructiunile de pe aparatul de aerosoli. Cereti sfatul medicului dumneavoastra daca folositi pentru prima data acest produs sau in caz de hipersensibilitate respiratorie, afectiuni respiratorii sau cardiovasculare grave.

Precautii: A nu se utiliza aceeasi unidoza pentru recomandari diferite.

Forma de prezentare: 20 monodoze x 5ml

Data ultimei actualizari 08.04.2021