Ser contra caderii parului Revalid, 50 ml, Ewopharma

Frumusete si ingrijire

Brand: REVALID
In stoc
80,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7532857

Proprietati:
Revalid Regowth Serum contine ingredientul inovator patentat Redensyl. Redensyl reactiveaza cresterea parului, reduce caderea acestuia si creste densitatea parului cu 8%, adica pana la 28.000 de noi fire de par dupa 3 luni de utilizare zilnica. Extractul de Artemisia din Alpii Elvetieni ofera uleiuri esentiale antioxidante, completand efectul de reactivare Redensyl. Aminoacizii suplimentari si pantenolul hidrateaza parul si scalpul uscat si stimuleaza refacerea celulelor pielii.

Ingrediente active:
Redensyl este un ingredient activ patentat, din domeniul cercetarii medicale regenerative. Un amestec sinergic de molecule patentate, a fost dezvoltat pentru a sustine atat celulele ORSc cat si cele din papilla dermica, in initierea etapei de crestere a parului. Redensyl a fost dovedit stiintific ca stimuleaza cresterea parului, reducand, in acelasi timp, caderea parului.
Artemisia este o planta din Alpii Elvetieni, cunoscuta pentru proprietatile sale antioxidante. Folosita in mod traditional de catre fermierii elvetieni drept remediu natural pentru febra, tuse si chiar pneumonie, Artemisia indeplineste rolul de protector al pielii si de element de restabilire a echilibrului scalpului.
Ajidew actioneaza ca un hidratant natural, facand parul mai usor de aranjat si reducand aparitia firelor nedorite de par rebel.
Pantenolul si-a dovedit proprietatile de stimulare a proliferarii fibroblastului si de accelerare a regenerarii celulare. Creste, de asemenea, capacitatea parului de a absorbi si retine umiditatea. In consecinta, acest ingredient contribuie la refacerea parului deteriorat si reduce aparitia varfurilor despicate, stimuland indesirea parului si crescand rezistenta firelor de par.

Mod de utilizare: Aplica zilnic 3.5ml (aprox. 6-8 apasari) direct pe zonele afectate ale scalpului. Parul poate fi ud sau uscat. Maseaza delicat serul pe scalp. Nu clati. Aranjeaza parul ca de obicei.
Nu spala parul, evita dusurile si nu utiliza sauna pana la 6 ore dupa aplicarea serului deoarece acest lucru poate afecta negativ rezultatul.


Deoarece ciclul natural de crestere al parului poate dura intre 1 si 4 luni, iti recomandam sa utilizezi Revalid® Regrowth Serum zilnic pentru cel putin 3 - 6 luni pentru a obtine rezultate semnificative.

Prezentare: 50 ml