Septolete Omni lamaie si soc 3 mg/1 mg, 16 comprimate de supt, KRKA

Medicamente fara reteta

Brand: KRKA
In stoc
27,31 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7524409

Septolete omni lamaie şi soc este recomandat la adulti, adolescenti si copii cu varsta de peste 6 ani, pentru tratamentul antiinflamator, analgezic si antiseptic al inflamatiilor faringiene, bucale si gingivale din gingivite si faringite.

Mod de administrare:

Pastila trebuie dizolvata lent in cavitatea bucala la interval de 3 pana la 6 ore. Nu se recomanda utilizarea produsului imediat dupa sau inainte de periajul dentar.

- Adulti: doza recomandata este de 3-4 pastile pe zi. Pastila trebuie dizolvata lent in cavitatea bucala, la interval de 3 pana la 6 ore.

- Varstnici: se recomanda aceleasi doze ca la adulti.

- Copii si adolescenti:

  • Adolescenti cu varsta de peste 12 ani - doza recomandata este de 3-4 pastile pe zi. Pastila trebuie dizolvata lent in cavitatea bucala, la interval de 3 pana la 6 ore. 
  • Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani: doza recomandata este de 3 pastile pe zi. Pastila trebuie dizolvata lent in cavitatea bucala, la interval de 3 pana la 6 ore.
  • Copii cu varsta sub 6 ani: Septolete omni lamaie si soc pastile este contraindicat la copiii cu varsta sub 6 ani.

Doza indicata nu trebuie depasita. Septolete omni lamaie si soc poate fi utilizat timp de pana la 7 zile. 

Contraindicatii:

Hipersensibilitate la substantele active sau la oricare dintre excipienti. Copiii cu varsta sub 6 ani. Atenţionari şi precauţii speciale pentru utilizare Septolete omni lamaie şi soc nu trebuie utilizat mai mult de 7 zile consecutive. Daca nu se observa niciun efect dupa 3 zile de tratament, se recomanda consult medical. Utilizarea medicamentelor topice pentru o perioada indelungata poate duce la sensibilizare, caz in care tratamentul trebuie intrerupt si trebuie instituita o terapie adecvata. Septolete omni lamaie şi soc nu trebuie utilizat in asociere cu compusi anionici, cum sunt cei prezenti in pastele de dinti, prin urmare nu se recomanda utilizarea medicamentului imediat inainte sau dupa periajul dentar. Nu este recomandata utilizarea benzidaminei la pacientii cu hipersensibilitate la salicilati (de exemplu acid acetilsalicilic si acid salicilic) sau alte AINS. La pacientii care prezinta de astm bronsic sau antecedente de astm bronsic poate fi precipitat bronhospasmul. Se recomanda prudenta la acesti pacienti.

Forma de prezentare: cutie cu 16 pastile

Data ultimei actualizari 18.05.2021