Mama si copilul

Scutece Eco Friendly Nr 2, 3-6kg, 30 bucati, Bambo Nature

38,49 Lei

Pret / BUC: 38,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Scutece Eco Friendly Nr 2, 3-6kg, 30 bucati, Bambo Nature

652364003

Bambo Nature si-a asumat o misiune dubla: sa ofere un scutec super absorbant si confortabil pentru bebelusul tau, dar si sa lase in urma o lume mai buna.

Beneficii:

  • Gandit in linia traditiilor nordice centrate pe sustenabilitate, producem scutece pe baza unui proces prietenos cu mediul si, in acelasi timp, ne asiguram ca scutecul nu contine ingrediente chimice sau parfum, reducand la minimum riscul de predispozitie la alergii sau eritem fesier.
  • Scutecul este detinator al certificarilor FSC, Nordic Swan, EU Eco label (cu exceptia produselor marcate CE) si Asthma Allergy. In plus, este si testat dermatologic.
  • Scutece ECO, fara CLOR.

Mod de utilizare: igienizati zona acoperita de scutec. Plasati scutecul sub bebelus si ajustati-l sub zona ombilicului. Deschideti benzile laterale de prindere si fixati-le simetric. Reajustati zonele elastice, astfel incat sa va asigurati ca bebelusul are tot confortul necesar.

Gandit astfel incat sa reduca la minimum riscul de aparitie a alergiilor sau eritemului fesier. Scutecul prietenos cu mediul. Super-fin cu pielea bebelusului. Performanta de top.

Mod de prezentare: un pachet cu 30 de bucati.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 07.12.2021