Scutece-chilotel Happy Pant Junior 11-18kg, 40 bucati, Bella Baby

Mama si copilul

Campanie nationala talon razuibil Dr.Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

48,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Scutece-chilotel Happy Pant Junior 11-18kg, 40 bucati, Bella Baby

652354379

Copilul tau dobandeste noi abilitati zi de zi si invata sa fie independent. Cea mai mare parte a timpului o petrece jucandu-se, ceea ce il ajuta sa exploreze lumea din jurul sau. In acest stadiu, copilul este foarte activ si mobil, iar uneori, putin nerabdator.

Proprietati:

- Sistemul Quick & Easy este modalitatea de a schimba foarte usor scutecul, pentru ca cel mic sa se intoarca repede la joaca.

- Utilizarea scutecului tip chilotel este foarte usoara si rapida. Marginile ce se pot rupe cu usurinta permit schimbarea scutecului fara a intrerupe partida de joaca.

- Datorita constructiei speciale si a motivelor colorate, scutecul chilotel arata si este la fel de confortabil ca si lenjeria normala. Nu impiedica miscarile copilului si este delicat cu pielea.

- Stratul special de distributie din netesut faciliteaza distributia rapida si uniforma a lichidului in miezul absorbant.

- Suprafata scutecului permite trecerea aerului, astfel, pielea copilului respira si este protejata impotriva aparitiei iritatiilor.

- Scutecele Happy nu sunt parfumate, nu contin materiale ce au fost inalbite cu clor, nu contin latex (material ce poate cauza reactii alergice copilasilor cu pielea sensibila).

Forma de prezentare: 40 bucati

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 08.08.2021