Saliform forte crema, 50 g, Antibiotice

Medicamente fara reteta

In stoc
17,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Saliform forte crema, 50 g, Antibiotice

7525203

Saliform Forte se utilizeaza pentru ameliorarea durerii si redorii articulare, ameliorarea durerilor de origine musculo-tendo-ligamentare sau inaintea eforturilor sustinute, pentru relaxarea musculaturii ce urmeaza a fi solicitata.

Doza recomandata este de 3 - 4 aplicatii pe zi.

Mod de administrare:

Saliform Forte se aplica pe piele, masand usor zona afectata pana la absorbtia completa. Saliform Forte este destinat exclusiv uzului extern. Durerea se va ameliora timp de cateva ore. Daca durerea persista mai mult de 10 zile fara ameliorare, trebuie consultat medicul.

Copii: Nu trebuie utilizat la copii sub 15 ani, din motive legate de probleme referitoare la siguranta si eficacitate.

Contraindicatii:

- Hipersensibilitate la salicilat de metil, levomentol sau la oricare dintre excipienti;

- Plagi deschise, iritatii cutanate.

Atentionari si precautii speciale pentru utilizare:

Saliform Forte se utilizeaza numai pentru uz extern.

Se evita contactul cu ochii si mucoasele.

Nu se utilizeaza sub pansament ocluziv, pe suprafete mari si nici cu perna electrica. in cazul aparitiei inrosirii si iritatiilor cutanate se recomanda intreruperea administrarii.

Interactiuni cu alte medicamente si alte forme de interactiune: Nu se cunosc interactiuni ale Saliform Forte cu alte medicamente sau alte forme de interactiune.

Fertilitatea, sarcina si alaptarea: Studiile preclinice efectuate la animale au evidentiat efecte teratogene si efecte toxice.

Pana in prezent nu au fost efectuate studii controlate la om. Deoarece salicilatul de metil se absoarbe prin piele putand determina fenomene de excitatie nervoasa centrala, mai ales dupa aplicarea pe suprafete mari, administrarea Saliform Forte in timpul sarcinii si alaptarii se va face numai dupa evaluarea raportului beneficiu terapeutic matern - risc potential fetal.

Efecte asupra capacitatii de a conduce vehicule si de a folosi utilaje: Saliform Forte nu influenteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Forma de prezentare: 50g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022