Ruscoven plus, 50 capsule, Aboca

Suplimente alimentare

Brand: ABOCA

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

61,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Ruscoven plus, 50 capsule, Aboca

7526195

Favorizeaza microcirculatia, mai ales la nivelul picioarelor. Diminueaza senzatia de „picioare grele”. Poate fi utilizat de catre persoanele sub tratament cu medicamente anticoagulante si antiagregante plachetare.

Ingrediente active: Radacina de Ghimpe (tonic venos, antiinflamator si antiedematos), frunze de Centella, frunze de Vita de Vie Rosie (tonifiant al vaselor sangvine), concentrat total de frunze de Hamamelis (vasoprotector).

Ingrediente: Extract liofilizat din radacina de Ghimpe (Ruscus aculeatus), Gelatina, pulbere din frunze de Centella (Centella asiatica), pulbere din frunze de Hamamelis (Hamamelis virginiana), pulbere din frunze de Vita de vie rosie (Vitis vinifera), extract liofilizat din frunze de Centella (Centella asiatica), extract liofilizat din frunze de Vita de vie rosie (Vitis vinifera), extract liofilizat din frunze de Hamamelis (Hamamelis virginiana).

Mod de administrare: 1 capsula de doua ori pe zi.

Mod de prezentare: Borcanel cu 50 de capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 28.11.2021