Suplimente alimentare

Rinogermina spray nazal, 10ml, DMG

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

82,98 Lei

Pret / ML: 82,98 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Rinogermina spray nazal, 10ml, DMG

7520671

RINOGERMINA reprezinta revolutia in bacterioterapie. Este rezultatul a 15 ani de studii pentru a gasi cele mai adecvate tulpini de bacterii care sa fie eficiente si sigure.

Cresterea rezistentei la antibiotice a determinat gasirea unor noi metode de tratament impotriva infectiilor. De astazi este posibil sa tratam dar si sa prevenim infectiile tractului respirator (otite,
adenoiditie, rinosinuzite, rinofaringite etc) utilizand cea mai noua abordare terapeutica: bacterioterapia intranazala. Aceasta foloseste bacterii "prietenoase" care sa lupte impotriva patogenilor fara sa afecteze ecosistemul microbian. Astfel contribuie la nivelul mucoasei nazale la prevenirea si reducerea infectiilor recurente ca otita medie acuta si rinosinuzita.

RINOGERMINA este un spray nazal ce contine doua bacterii saprofite ale mucoasei nazale: Streptococcus salivarius 24SMBc si Streptococcus oralis 89a. Aceste tulpini bacteriene apartin genului alfa-hemolytic, streptococcul saprofit, care reprezinta prima linie de aparare a mucoasei nazale si sinuzale si au functia de bariera biologica.
* Colonizeaza mucoasa nazala
* Nu sunt patogene
* Sunt foarte sensibile la antibiotice
* Nu determina toxicitate sistemica
* Nu determina sensibilizarea imunologica a organismului si nu duce la selectarea microorganismelor rezistente.

Cum actioneaza:
RINOGERMINA actioneaza prin crearea efectului de bariera, impiedicand contactul bacteriilor patogene cu gazda. Creaza un antagonism cu germenii patogeni in ceea ce priveste: aderenta la mucoassa, folosirea nutrientilor, ocuparea spatiului si restabileste flora normala bacteriana.

RINOGERMINA este indicata in:

* Tratamentul si prevenirea infectiilor rino-faringo- tubare (otite, rinosinuzite, adenoidite)
* Scade incidenta recaderilor OMA
* Creste rata de vindecare clinica

*DUPA tratamentul antibiotic sau administrarea locala nazala de antiseptice
* Pentru restabilirea florei normale saprofite a mucoasei

* POSOLOGIE: 2 puff de 2 ori/zi in fiecare nara, 7 zile consecutiv 3-5 luni
*Din oct/martie

Forma de prezentare: 10ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 16.05.2022