Rheumastop Complex, 60 comprimate, Hyllan

Suplimente alimentare

Brand: HYLLAN
In stoc
44,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

7511881

Rheumastop Complex este un supliment alimentar eficient in tratamentul durerilor articulare, avand efect analgezic si antiinflamator. De asemenenea, este eficient in tratamentul articulatiilor rigide cu mobilitate scazuta si in recuperarea articulara dupa traumatisme ale aparatului locomotor.

Proprietati:

- Produsul este indicat in tratamentul durerilor articulare, articulatiilor rigide cu mobilitate scazuta, suprasolicitare mecanica a articulatiilor (efort fizicintens, obezitate, sedentarism), recuperarea articulara dupa traumatisme ale aparatului locomotor, reducerea inflamatiilor si durerilor in afectiunile osteoarticulare (artrita reumatoida, osteoartrita, spondiloza cervicala, tendinita).

- Compozitia complexa cuprinde, pe langa glucozamina si condroitina, MSM cu rol in mobilitatea articulara.

Ingrediente: Sulfat de glucozamina 300mg, sulfat de condroitina 250mg, MSM 150mg, extract din radacina de turmeric 25mg, extract din radacina de ghimbir 100mg, boswellia serrata 100mg,  extract de lemn-dulce 100mg, extract de salcie 100mg, cartilaj de rechin 10mg, extract din gheara-pisicii 10mg, extract de noni 10mg, extract din gheara-diavolului 10mg.

Mod de administrare:

- 3 comprimate pe zi, timp de 20 de zile consecutive in fiecare luna. Pentru obtinerea unui rezultat stabil recomandam cure de 3 luni de zile. Pentru a obtine un efect maxim se recomanda efectuarea a cel putin 2 cure pe an.

- Se recomanda utilizarea cu prudenta la persoanele diabetice, glucozamina fiind un zahar aminat. Produsul este recomandat incepand cu varsta de 16 ani.

Forma de prezentare: Cutie cu 60 comprimate

Data ultimei actualizari 24.06.2021