Rezerva sampon cu ulei de avocado, 500ml, Nature Box

Frumusete si ingrijire

In stoc
28,89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Rezerva sampon cu ulei de avocado, 500ml, Nature Box

652367020

Parul tau este precum coama unui leu: salbatic, stufos, valvoi? Suna interesant, dar cu siguranta ar trebui sa incerci samponul nostru cu ulei de avocado presat la rece, care este plin de vitamine valoroase si antioxidant. Iti repara parul si netezeste varfurile despicate.

Proprietati:

- Sampon cu avocado pentru combaterea varfurilor despicate. Avocado este cunoscut pentru continutul de vitamine si antioxidanti valorosi.

- 98% ingrediente de origine naturala, vegan, fara siliconi.

- Aceasta rezerva foloseste un material care a fost dezvoltat in mod specific - presupunand ca existe siteme locale de reciclare ale autoritatilor locale - pentru mai mult de 90% reciclabilitate.

- Cu cel putin 60% mai putin plastic vs. un ambalaj Nature Box de 385ml.

Ingrediente: Aqua (apa, eau), Coco-sulfat de sodiu, Cocamidopropil betaina, Coco-glucozid, Clorura de sodiu, Glicerina, Ulei de Persea Gratissima (Avocado), Glucozid Caprilic / Capril, Parfum (Parfum), Acid citric, Limonen, Linalool, Benzoat de sodiu, Alcool benzilic.

Forma de prezentare: 500ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 05.02.2022