Relax Well, 60 capsule, Herbagetica

Suplimente alimentare

In stoc
23,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

652355341

Relax Well are efecte de imbunatatire a somnului si de crestere a capacitatii de relaxare. Contribuie la reducerea starii de anxietate si iritabilitate, imbunatatirea calitatii somnului.

Proprietati:

- Extractul pulbere reprezinta in prezent cea mai puternica modalitate de administrare a plantelor medicinale, de 10 ori mai puternic in comparatie cu pulberea simpla din plante, fiind asimilat foarte rapid de catre organism.

- Extractul de passiflora este unul dintre cele mai bune produse naturale pentru reglarea somnului, dar si pentru combaterea atacurilor de panica, a starilor de nervozitate si iritabilitate. Aceasta planta trateaza cu succes insomnia.

- Extractul de sunatoare, cu 0,3% hipericina, completeaza actiunea extractului de Passiflora luptand impotriva insomniei, anxietatii si depresiei.

- Extractul de ginseng siberian, cu 0,8% eleutherozide contribuie la mentinerea capacitatii de relaxare prin cresterea rezistentei organismului la stresul psihic si fizic.

- Teiul are efecte benefice asupra somnului, datorita substantelor active continute, fiind un remediu ideal pentru persoanele care sufera de oboseala cronica, anxietate sau insomnie, precum si pentru cei hiperactivi.

Compozitie: Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) extract 10:1 - 131,25mg, Floarea pasiunii (Passiflora incarnata) pulbere din parti aeriene - 87,50mg, Tei (Tilia platyphyllus) pulbere din flori - 87,50mg, Sunatoare (Hypericum perforatum) extract standardizat cu min. 0,3% hipericina - 21,875mg, Ginseng siberian (Eleutheroccocus senticosus) extract standardizat cu min. 0,8% eleutherozide - 21,875mg.

Mod de administrare: 2-4 capsule inainte de culcare.

Avertizari: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza. Poate interactiona cu medicamente sau suplimente alimentare cu actiune sedativa, tranchilizanta, antidepresiva, la administrarea concomitenta. Poate afecta reflexele conducatorilor auto, precum si ale persoanelor care manipuleaza utilaje. Nu se administreaza copiilor.

Forma de prezentare: Flacon cu 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 19.07.2021