Regevagia Confort, 10 ovule vaginale, Aflofarm

Suplimente alimentare

In stoc
15,04 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

17535440

Adjuvant in hidratare si regenerare mucoasa vaginala.
Regevagia Confort este recomandat pentru tratamentul uscaciunii vaginale ce poate aparea ca urmare a atrofiei vaginale, dupa interventii ginecologice sau unele tratamente, dupa nastere sau ca urmare schimbarilor hormonale datorate menopauzei sau stresului.
Regavagia Confort, prin formula fara hormoni, reduce uscaciunea vaginala care este adesea insotita de senzatie de arsura, disconfort si durere ce pot apare inclusiv in timpul actului sexual. In plus, acidul lactic continut in produs ajuta la mentinerea nivelului fiziologic al pH-ului, ceea ce reduce riscul de infectie locala.

Indicatii:
Reducerea senzatiilor de uscaciune si disconfort(tensiune, mancarime, arsura) din zonele intime; Sprijinirea regenerarii epiteliului vaginal; Indepartarea durerii in cazul unui contact sexual dureros .

Compozitie:
extract uleios din flori de Nalba, hialuronat de sodiu, unt de aloe, acid lactic, lactat de sodiu, lactoza monohidrat
Regevagia Confort, ovule vaginale, formeaza un film protector la suprafata mucoasei vaginale, film care imbunatateste hidratarea si sustinere regenerarea mucoasei vaginale, si astfel creeaza conditiile esentiale pentru restaurarea sanatatii epiteliului vaginal.

Substanta Activa: extract uleios din flori de Nalba, hialuronat de sodiu, unt de aloe, acid lactic, lactat de sodiu, lactoza monohidrat.

Mod de administrare:
Tratament baza: 1 ovul /zi; timp de 7 zile; Tratament intretinere: 1 ovul/2-3 zile

Forma de prezentare: Cutie 10 bucati

Data ultimei actualizari 28.01.2021