Redigest, 50 capsule, Hofigal

Suplimente alimentare

Brand: HOFIGAL
In stoc
16,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Redigest, 50 capsule, Hofigal

7500876

Redigest capsule contribuie la buna functionare a tubului digestiv si a organelor anexe (ficat, pancreas). In plus, acesta protejeaza celula hepatica si imbunatateste functiile ficatului. Redigest capsule este un reglator al motilitatii tubului digestiv si al colecistului. Produsul inlatura senzatia neplacuta de balonare si ajuta la eliminarea gazelor formate. Suplimentul alimentar Redigest de la Hofigal are efect litolitic si impiedica formarea calculilor biliari si renoureterali. De asemenea normalizeaza nivelul colesterolului si zaharului din sange si este un bun detoxifiant al organismului (favorizeaza eliminarea toxinelor si a metalelor grele din organism).

Ingrediente: Fiecare capsula contine: pulbere din cuticula de pipota de pui – 280mg, pulbere din fructe de Armurariu (Silybum marianum) - 180 mg, amidon de porumb, talc, stearat de magneziu si aerosil pana la 570mg.

Mod de administrare:

Adulti: cate 2 capsule de 3 ori pe zi, cu jumatate de ora inaintea meselor.

Doza de intretinere: cate 2 capsule de 2 ori pe zi (inaintea meselor depranz si seara), in cure de cate 3 saptamani cu pauze de 3 – 5 pana la 10 zile.

Copii 3 – 12 ani: cate 1 capsula de 3 ori pe zi, cu o jumatate de ora inaintea meselor.

Recomandari: Recomandat si persoanelor imobilizate timp indelungat pentru reglarea tranzitului intestinal.

Precautii: La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau a farmacistului.

Forma de prezentare: 50 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 29.08.2022