Suplimente alimentare

Radicele de secara Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

Brand: HOFIGAL

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

16,99 Lei

Pret / BUC: 16,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Radicele de secara Gemoderivat, 30 monodoze, Hofigal

7527855

Produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru sustinerea procesului de regenerare al celulei hepatice.

Beneficii: 

  • actiune benefica asupra ficatului;
  • hepatoprotectoare favorizand „restitutio in integrum” a parenchimului hepatic, permite normalizarea progresiva a valorilor transaminazelor hepatice.
  • produs cu valoare biologica complexa, dinamica si unitara care asigura necesarul de substante biologic active in completarea dietei pentru sustinerea procesului de regenerare al celulei hepatice;
  • ca hepatodrenor si hepatoprotector are actiune selectiva asupra parenchimului hepatic, stimuleaza direct celula hepatica;
  • are efect tonic general si sustine stimularea activitatii metabolice;

Ingrediente: monodoza: 1,5 ml extract glicerinohidroalcoolic diluat 1 DH din radacini tinere, proaspete de Secara - Secale cereale. Contine alcool etilic 45% vol.

Mod de administrare: cate 1 monodoza de 1,5 ml de 2-3 ori pe zi, diluata in putina apa, inainte de mese, timp indelungat sau la recomandarea specialistului. Preparatul diluat se tine cat mai mult in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala si se inghite treptat. Se poate asocia si cu alte extracte glicerinohidroalcoolice la recomandarea specialistului.

Precautii: in sarcina si perioada de alaptare este necesara recomandarea specialistului. La aparitia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului si se recomanda consultarea medicului sau farmacistului.

Forma de prezentare: cutie cu 30 de monodoze.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 14.09.2022