Quercetina 500mg + Bromelaina 50mg, 30 capsule vegetale, BioSunLine

Suplimente alimentare

In stoc
43,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Quercetina 500mg + Bromelaina 50mg, 30 capsule vegetale, BioSunLine

652365416

Quercetina 500mg + bromelaina este un produs din sursa naturala, bioflavonoid extras din florile de Salcam-japonez. Extract standardizat de inalta puritate (95%). O singura capsula vegetala furnizeaza 500mg de Quercetina. Contine un plus de bromelaina, extrasa din ananas, care potenteaza absorbtia quercetinei in organism.

Proprietati:

- Quercetina este un bioflavonoid, un pigment care se gaseste in multe fructe, legume sau plante si care le confera acestora proprietati terapeutice. In mod natural, quercetina se gaseste in fructele de padure, mere, citrice, varza Kale, rosii, ceapa, vinul rosu, ceaiul negru sau poate fi luata din suplimente alimentare.

- Bromelaina este o enzima proteolitica extrasa din ananas (Ananas comosus) care potenteaza absorbtia quercetinei in organism.

- Produsul este vegan.

Ingrediente: Fiecare caspula vegetala contine: extract din muguri florali de Salcam-Japonez (Sophora japonica) standardizat la 95% Quercetina 500 mg, bromelaina (Ananas comosus) 600 GDU/g - 50 mg si excipienti.

Mod de administrare: Adulti: 1 capsula pe zi - ce furnizeaza quercetina 500mg si bromelaina, de preferat in timpul mesei, cu o cantitate suficienta de apa, sau conform recomandarii profesionistului de sanatate.

Forma de prezentare: Cutie cu 30 capsule vegetale

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 15.01.2022