Pure DHA, 90 capsule, Secom

Suplimente alimentare

Brand: SECOM
In stoc
67,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pure DHA, 90 capsule, Secom

7475013

Descriere:

Mentine functia normala a creierului.

Efecte si beneficii:

DHA (acid docosahexaenoic) este un acid gras important pentru dezvoltarea si functionarea normala a creierului fatului, copilului mic si pe durata intregii vieti.

DHA este o componenta esentiala a fosfolipidelor membranei celulare umane. in primul an de viata creierul isi tripleaza dimensiunea. DHA este unul dintre cei doi principali acizi grasi esentiali din uleiul de peste, cunoscuti ca acizi grasi polinesaturati Omega-3.

Acizii grasi polinesaturati se numesc esentiali pentru ca nu pot fi sintetizati de organism si trebuie adusi prin aport extern. Concentratia cea mai mare de acizi grasi se gaseste in fosfolipidele membranei celulei retiniene (50-60%), nervoase si a mielinei (invelisul fibrelor nervoase).

Creierul este compus in procent de 60% din grasimi, 30% din acestea fiind DHA. Mentinerea functiei normale a creierului*, mentinerea vederii normale*, functia normala a inimii.

Ingrediente per 3 capsule:

Acizi grasi Omega-3 180 mg, Ulei purificat din ficat de cod arctic furnizand EPA 60 mg (acid eicosapentaenoic), DHA 90 mg (acid docosahexaenoic), Alti acizi grasi Omega-3 30 mgVitamina E [0-1UI], Vitamina A 49.5 mcg [90-195UI], Vitamina D [0-5UI].

Mod de utilizare:

Copii 6-12 luni: cate 1-2 capsule/zi (se desface capsula)

Copii 1-4 ani: cate 4-6 capsule/zi

Copii 4-12 ani: cate 6-8 capsule/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

A se pastra la frigider dupa desigilare. Dupa desigilare, produsul poate fi utilizat in maximum 3 luni.

Forma de prezentare: 90 capsule

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.