Protectis cu vitamina D3 800UI aroma de portocale, 10 tablete, BioGaia

Suplimente alimentare

24,99 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

17533914

BioGaia Protectis cu vitamina D3, tablete masticabile cu aroma de portocale, este un supliment alimentar care contine Lactobacillus reuteri Protectis (L. reuteri DSM 17938), patent al companiei BioGaia, Suedia. L. reuteri Protectis suplimenteaza flora intestinala prin aportul de lactobacili vii, contribuind astfel la restabilirea si mentinerea echilibrului acesteia. Vitamina D contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, la mentinerea sanatatii sistemului osos, la mentinerea functiei normale a sistemului muscular, precum si la mentinerea sanatatii dintilor.

Protectis este un mod simplu, sigur si eficient de a restabili si mentine echilibrul florei intestinale, asigurand sanatatea tractului digestiv. Lactobacillus reuteri Protectis, continut in Protectis tablete masticabile, este prima tulpina probiotica izolata din lapte matern, fara toxine, replicarea sa fiind realizata la cele mai inalte standarde. Produsul poate fi utilizat in timpul sarcinii si alaptarii.

Ingrediente/tableta: Agent de incarcare: izomalt, indulcitor: xilitol, Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) – 13,5mg, vitamina D 3 /colecalciferol, din lanolina din lana de oaie (dl-alfa tocoferol, vitamina D 3 cristalizata, amidon modificat, trigliceride cu catena medie, ascorbat de sodiu, sucroza, dioxid de siliciu) –  800 U.I./10µg, emulsifiant: ulei de palmier, agent antiaglomerant: stearat de calciu, aroma de portocale si potentiator de aroma - acid citric anhidru. Nu contine conservanti, zahar, gluten sau lactoza

Mod de administrare: 1 tableta masticabila pe zi sau conform instructiunilor oferite de medicul dumneavoastra Se poate administra pe termen lung si este sigur atat pentru copii peste 3 ani, cat si pentru adulti

Forma de prezentare: 10 tablete masticabile

Data ultimei actualizari 24.06.2021