Prostenal Night, 30 tablete, Walmark

Suplimente alimentare

Brand: WALMARK

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

42,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

7533177

Prostenal Night contribuie la un somn placut si odihnitor, datorita extractelor din plante si nutrientilor din compozitie, are un efect pozitiv asupra sanatatii prostatei si urinarii normale. Datorita extractelor din plante si nutrientilor din compozitie, are un efect pozitiv asupra sanatatii prostatei si urinarii normale - prin urmare, ajuta la minimizarea numarului de drumuri nocturne la toaleta, plus sprijina relaxarea organismului si ajuta la obtinerea unui somn placut si odihnitor.

Ingrediente per tableta: Saw palmetto extract, 15:1 (Serenoa repens, standardizatla 5% sitosteroli) 320,0mg, merisor (pudradin suc de Vaccinium macrocarpon) 250,0mg, ashwagandha (Withania somnifera, extract din radacina, standardizat la 5% withanolide) 50,0mg, vitamina B1 0,55mg, vitamina B20, 7mg, zinc 10,0mg, vitamina D3 10,0μg.

Mod de administrare: 1 tableta in fiecare seara, de preferat dupa masa, inghitita cu un pahar de apa. Adecvat pentru utilizare pe termen lung pentru o eficienta maxima.

Precautii:

A nu se depasi portia zilnica recomandata.

Produsul nu este recomandat ca inlocuitor al unui regim alimentar variat.

Produsul nu este recomandat copiilor.

A nu se lasa la indemana copiilor.

A se pastra la loc uscat, ferit de lumina si caldura, la o temperatura sub 25°C.

Forma de prezentare: 30 tablete

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 05.05.2021