Prostata G80, 60 capsule, Fares

Suplimente alimentare

Brand: FARES
In stoc
41,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7495912

Prostata G80 este un produs recomandat in hipertrofia benigna de prostata stadiul I si II, prostatite acute si cronice, prevenirea afectiunilor prostatei la barbatii peste 35 ani.

Proprietati:

- Sprijina functia urinara normala la barbatii peste 45 ani.

- Extractul de palmier de Florida are efect antiandrogenic, previne acumularea de testosteron care poate conduce la hiperplazia prostatei si inhiba cresterea tesutului prostatic la pacientii cu hipertrofie benigna de prostata. La acestea se adauga efectul antiinflamator si antispastic.

- Ghimpele, prin substantele active pe care le contine induce o puternica actiune decongestiva, antiinflamatoare, diuretica ceea ce ajuta foarte mult in afectiunile prostatei. Are efect antimicrobian pe proteus si coli, germenii cel mai frecventi implicati in infectiile tractului urinar. Astfel, reduce frecventa urinarilor nocturne, cu disparitia usturimilor pe uretra si revenirea prostatei inflamate la volumul normal.

- Radacina de urzica este diuretica si antiinflamatoare asupra prostatei. Studii clinice au dovedit eficacitatea sa in hiperplazia benigna a prostatei, stadiile I si II. S-a constatat ca reduce reziduul vezical, creste volumul urinar, amelioreaza disuria si nicturia.

- Licopenul este un antioxidant de doua ori mai activ decat carotenul si are un rol foarte important in prevenirea cancerului de prostata.

Ingrediente: Extract de palmier de Florida, acizi grasi 160 mg, extract de Pygeum africanum, fitosteroli 100 mg, radacina de urzica (Urtica radix), ghimpe (Xanthii herba), extract de rosii (Lycopersici ecsulentum), licopen 20 mg.

Avertizari: Nu se recomanda in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Mod de administrare:

- 1 capsula de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea meselor principale.

- Daca simptomele sunt foarte neplacute se administreaza cate 2 capsule de 3 ori pe zi.

- Durata curei este de 3-6 luni. Aceasta se poate repeta dupa o pauza de o luna.

Forma de prezentare: Cutie cu 60 capsule

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 22.04.2021