Prospan picaturi orale, 20 ml, Engelhard Arzneimittel

Medicamente fara reteta

In stoc
16,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

2131310

Tratament simptomatic al afectiunilor inflamatorii bronsice cronice; inflamatii acute ale tractului respirator insotite de tuse.

Ingrediente:

Extract uscat din Hederae folium (frunze de iedera) in etanol 30%(w/w) 5-7,5:1,20 mg si excipienti: apa purificata, zaharina sodica, etanol 96%, ulei volatil de fenicul, ulei volatil de chimen, ulei volatil de menta.

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la substanta activa, la Hederae folium sau la oricare dintre excipientii medicamentului. La pacientii la care este strict interzisa administrarea chiar si a unor cantitati minime de etanol (de exemplu dupa un tratament de dezintoxicare), este contraindicata administrarea de Prospan picaturi orale solutie. La copiii cu varsta sub 1 an nu se administreaza Prospan picaturi orale solutie. La copiii cu varsta sub 3 ani nu se administreaza Prospan picaturi orale solutie sub forma de aerosoli.

Precautii:
Prospan picaturi orale solutie contine etanol, 47% v/v. in cazul persistentei simptomelor sau aparitiei respiratiilor scurte, a febrei sau a expectoratiei purulente sau sangvinolente, pacientul trebuie sa se adreseze de urgenta medicului.

Atentionari speciale:
Sarcina si alaptare: deoarece nu sunt disponibile informatii despre siguranta administrarii in timpul sarcinii si alaptarii, medicamentul se va administra numai dupa evaluarea raportului beneficiu matern/risc potential fetal, la recomandarea medicului.

Forma de prezentare: 20 ml