Medicamente fara reteta

Prospan picaturi orale, 20 ml, Engelhard Arzneimittel

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Prospan picaturi orale, 20 ml, Engelhard Arzneimittel

2131310

Tratament simptomatic al afectiunilor inflamatorii bronsice cronice; inflamatii acute ale tractului respirator insotite de tuse.

Ingrediente:

Extract uscat din Hederae folium (frunze de iedera) in etanol 30%(w/w) 5-7,5:1,20 mg si excipienti: apa purificata, zaharina sodica, etanol 96%, ulei volatil de fenicul, ulei volatil de chimen, ulei volatil de menta.

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la substanta activa, la Hederae folium sau la oricare dintre excipientii medicamentului. La pacientii la care este strict interzisa administrarea chiar si a unor cantitati minime de etanol (de exemplu dupa un tratament de dezintoxicare), este contraindicata administrarea de Prospan picaturi orale solutie. La copiii cu varsta sub 1 an nu se administreaza Prospan picaturi orale solutie. La copiii cu varsta sub 3 ani nu se administreaza Prospan picaturi orale solutie sub forma de aerosoli.

Precautii:
Prospan picaturi orale solutie contine etanol, 47% v/v. in cazul persistentei simptomelor sau aparitiei respiratiilor scurte, a febrei sau a expectoratiei purulente sau sangvinolente, pacientul trebuie sa se adreseze de urgenta medicului.

Atentionari speciale:
Sarcina si alaptare: deoarece nu sunt disponibile informatii despre siguranta administrarii in timpul sarcinii si alaptarii, medicamentul se va administra numai dupa evaluarea raportului beneficiu matern/risc potential fetal, la recomandarea medicului.

Forma de prezentare: 20 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 27.01.2023