Prospan picaturi orale, 20 ml, Engelhard Arzneimittel

Medicamente fara reteta

16,99 Lei
Stoc epuizat

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

2131310

Tratament simptomatic al afectiunilor inflamatorii bronsice cronice; inflamatii acute ale tractului respirator insotite de tuse.

Ingrediente:

Extract uscat din Hederae folium (frunze de iedera) in etanol 30%(w/w) 5-7,5:1,20 mg si excipienti: apa purificata, zaharina sodica, etanol 96%, ulei volatil de fenicul, ulei volatil de chimen, ulei volatil de menta.

Contraindicatii:
Hipersensibilitate la substanta activa, la Hederae folium sau la oricare dintre excipientii medicamentului. La pacientii la care este strict interzisa administrarea chiar si a unor cantitati minime de etanol (de exemplu dupa un tratament de dezintoxicare), este contraindicata administrarea de Prospan picaturi orale solutie. La copiii cu varsta sub 1 an nu se administreaza Prospan picaturi orale solutie. La copiii cu varsta sub 3 ani nu se administreaza Prospan picaturi orale solutie sub forma de aerosoli.

Precautii:
Prospan picaturi orale solutie contine etanol, 47% v/v. in cazul persistentei simptomelor sau aparitiei respiratiilor scurte, a febrei sau a expectoratiei purulente sau sangvinolente, pacientul trebuie sa se adreseze de urgenta medicului.

Atentionari speciale:
Sarcina si alaptare: deoarece nu sunt disponibile informatii despre siguranta administrarii in timpul sarcinii si alaptarii, medicamentul se va administra numai dupa evaluarea raportului beneficiu matern/risc potential fetal, la recomandarea medicului.

Forma de prezentare: 20 ml