Hemoroizi

Proctinum, 10 supozitoare, Zdrovit

Brand: ZDROVIT
40,49 Lei

Pret / CT: 4,05 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Proctinum, 10 supozitoare, Zdrovit

17526531

Hidrateaza si protejeaza mucoasa rectala si pe cea a canalului anal, in conditii care necesita stimularea procesului natural de regenerare si vindecare. 

Beneficii in tratarea:

  • Hemoroizilor interni si externi;
  • Ca tratament adjuvant dupa chirurgie proctologica si in timpul radioterapiei;
  • In caz de inflamatie cu senzatie de prurit, edem si iritatie;
  • Rupturilor si fisurilor anale cauzate de constipatie.

Ingrediente pentru 1 comprimat: 10mg acid hialuronic (sarea de sodiu a acidului hialuronic) și grasime neutra ca excipient.

Mod de utilizare: sunt destinate exclusiv utilizarii rectale. Inainte de utilizare, spalati-va foarte bine pe maini. Indepartati cu atentie supozitorul din folie. Introduceti delicat supozitorul pe canalul anal. Utilizati un supozitor inainte de culcare, cu exceptia cazului in care medicul va recomanda sa procedati altfel. Supozitoarele pot fi utilizate continuu, timp de 5-10 zile consecutive. Daca este necesar, tratamentul poate fi prelungit pana la 20 de zile. Ca tratament unic, supozitoarele nu trebuie utilizate mai mult de 20 de zile consecutive.

Mod de prezentare: o cutie cu 10 supozitoare.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 11.10.2021

Categorii de produse