Proctinum, 10 supozitoare, Zdrovit

Hemoroizi

In stoc

29.39 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Cost de livrare de la: 10.90 Lei

Despre produs

Hidrateaza si protejeaza mucoasa rectala si pe cea a canalului anal, in conditii care necesita stimularea procesului natural de regenerare si vindecare. Hidrateaza si protejeaza mucoasa rectala si pe cea a canalului anal, in conditii care necesita stimularea procesului natural de regenerare si vindecare. 

Actiune:   hemoroizi interni si externi, ca tratament adjuvant dupa chirurgie proctologica si in timpul radioterapiei, in caz de inflamatie cu senzatie de prurit, edem si iritatie, rupturi si fisuri anale cauzate de constipatie

Ingrediente:   10 mg acid hialuronic. Acidul hialuronic formeaza un strat de gel pe suprafata mucoasei ce actioneaza ca o bariera de protectie creand conditiile optime pentru activarea proceselor naturale de regenerare si aparare imunitara a zonei. Acest film de protectie restabileste umiditatea naturala, reduce inflamatia, usureaza si accelereaza vindecarea mucoaselor deteriorate din canalul anal si rect.

Mod de utilizare:   Supozitoarele Proctinum sunt destinate exclusiv utilizarii rectale. Inainte de utilizare, spalati-va foarte bine pe maini. Indepartati cu atentie supozitorul din folie. Introduceti delicat supozitorul pe canalul anal. Utilizati un supozitor inainte de culcare, cu exceptia cazului in care medicul va recomanda sa procedati altfel.Supozitoarele pot fi utilizate continuu, timp de 5-10 zile consecutive. Daca este necesar, tratamentul poate fi prelungit pana la 20 de zile.Ca tratament unic, supozitoarele nu trebuie utilizate mai mult de 20 de zile consecutive.

Forma de prezentare:   10 supozitoare