Mama si copilul

Pro 32 Pasta de dinti pentru copii, 50ml

Brand: PRO32

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Pro 32 Pasta de dinti pentru copii, 50ml

17530683

Pasta de dinti pentru copii Pro32 este potrivita pentru dintii temporari si contine particule abrazive fine. Ofera dintilor temporari o curatare delicata si previne aparitia cariilor. Are aroma delicata de capsuni,  nu contine zahar si fluor, poate fi inghitita fara niciun pericol.

Mod de utilizare: Inca de la aparitia primului dinte, curatati o data pe zi folosind o cantitate cat bobul de mazare, si de doua ori pe zi incepand cu varsta de 2 ani.

Avertizari:

  • A se pastra la temperaturi cuprinse intre 5 °C si 25 °C, in ambalajul original. Pastrati tubul inchis. Pastrati atat capacul, cat si orificiul tubului, curate si uscate, pentru a preveni infundarea. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.
  • A nu se utiliza in caz de hipersensibilitate cunoscuta la oricare dintre componentele produsului. Nu aplicati direct in cavitatea bucala. Daca simtiti sensibilitate, intrerupeti utilizarea. In timpul utilizarii obisnuite, exista posibilitatea de ingerare a unei cantitati mici de pasta, cest lucru nu este daunator. Daca utilizati pentru prima data pasta de dinti, cititi cu atentie instructiunile de utilizare.

Forma de prezentare: Flacon de 50ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.11.2022