Pro32 Kit de albire a dintilor, 1 bucata

Frumusete si ingrijire

Brand: PRO32
3 la pret de 2 in orice combinatie Cumpara orice combinatie de 3 produse Dr.Max si platesti doar 2. Produsul cu valoarea cea mai mica este gratuit
In stoc
54,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pro32 Kit de albire a dintilor, 1 bucata

652367290

Pro32 Whitening Set, produs innovator pentru o albire sigura si delicata a dintilor. Setul este compus din pasta de dinti, gel de albire si un set de gutiere. Tratamentul este pentru 5 zile consecutive.

Pasul 1: Pro32 Active Toothpaste este o pasta de dinti pentru albire, potrivita pentru utilizarea zilnica. Reduce patarea dintilor si ajuta la mentinerea lor albi chiar si dupa albirea cu gel.

Pasul 2: Pro32 Whitening gel este un gel dentar folosit pentru albirea active a dintilor fara a dauna gingiilor sau smaltului.

Mod de utilizare: Albirea trebuie efectuata o data pe zi, timp de 5 zile consecutive, de peferinta seara. Timpul de albire recomanfat este de 20 de minute. Rezultatele sunt vizibile dupa prima utilizare, insa efectul total este atins dupa 5 zile de utilizare. Tratamentul poate fi repetat de 2-3 ori pe an.

Precautii:

  • Nu contine peroxizi
  • Nu cauzeaza hipersensibilitate smaltului dentar.
  • Reducere ingalbenirea dintilor.

Forma de prezentare: 1 bucata kit

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.11.2022