Pro32 Crema adeziva, 40g

Igiena orala

Brand: PRO32

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Pro32 Crema adeziva, 40g

17527064

Crema adeziva fixeaza rapid, ferm si sigur proteza dentara. Poate fi folosita atat pe suprafete umede cat si uscate. Este potrivita atat pentru proteze partiale cat si pentru proteze totale de dinti. Ofera o fixare puternica protezei dentare pana la 12 ore.

Avertizari:

- A se pastra la temperatura camerei in ambalajul original. Pastrati tubul inchis. Pastrati atat capacul, cat si orificiul tubului, curate si uscate, pentru a preveni infundarea. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

- Nu aplicati direct in cavitatea bucala. Daca simtiti sensibilitate sau sunteti alergic la vreunul din componente, intrerupeti utilizarea cremei adezive. In timpul utilizarii obisnuite, exista posibilitatea de ingerare a unei cantitati mici de crema. Acest lucru nu este daunator. Daca utilizati crema adeziva pentru prima data, cititi cu atentie instructiunile de utilizare.

Forma de prezentare: 40g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 03.10.2022