Pro32 Crema adeziva, 40g

Igiena orala

Brand: PRO32
In stoc
17,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Alternativa economa

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile

Dr.Max Vitamina C 100mg este un supliment alimentar care contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar si nervos, reduce oboseala si ajuta la formarea normala a colagenului pentru functionarea nomala a ligamentelor, a sistemului osos, a pielii, gingiilor si dintilor.

Suplimente alimentare

Dr.Max Vitamina C 100mg, 30 comprimate masticabile
7,99 Lei

Despre produs

17527064

Crema adeziva fixeaza rapid, ferm si sigur proteza dentara. Poate fi folosita atat pe suprafete umede cat si uscate. Este potrivita atat pentru proteze partiale cat si pentru proteze totale de dinti. Ofera o fixare puternica protezei dentare pana la 12 ore.

Avertizari:

- A se pastra la temperatura camerei in ambalajul original. Pastrati tubul inchis. Pastrati atat capacul, cat si orificiul tubului, curate si uscate, pentru a preveni infundarea. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici.

- Nu aplicati direct in cavitatea bucala. Daca simtiti sensibilitate sau sunteti alergic la vreunul din componente, intrerupeti utilizarea cremei adezive. In timpul utilizarii obisnuite, exista posibilitatea de ingerare a unei cantitati mici de crema. Acest lucru nu este daunator. Daca utilizati crema adeziva pentru prima data, cititi cu atentie instructiunile de utilizare.

Forma de prezentare: 40g

Data ultimei actualizari 14.06.2021