Prezervative Feel Intimate, 12 bucati, Durex

Cuplu si sex

Brand: DUREX
In stoc
31,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7507794

Durex dispune de o experienta de peste optzeci de ani in productia de prezervative. Toate prezervativele Durex sunt fabricate din materiale prime de calitate excelenta. Fiecare prezervativ este testat electronic pentru eliminarea defectiunilor si a fisurilor. Produsul  este fabricat prin tehnologia „Easy on”, datorita careia prezervativul poate fi aplicat usor si repede, fiind totodata mai confortabil.Durex dispune de o experienta de peste optzeci de ani in productia de prezervative.

Toate prezervativele Durex sunt fabricate din materiale prime de calitate excelenta. Fiecare prezervativ este testat electronic pentru eliminarea defectiunilor si a fisurilor. Produsul  este fabricat prin tehnologia „Easy on”, datorita careia prezervativul poate fi aplicat usor si repede, fiind totodata mai confortabil. Luand in considerare nevoile tale, prezervativul Durex Feel Intimate este un prezervativ ultra fin, lubrifiat suplimentar pentru o senzatie catifelata si pentru o apropiere mai intima. Datorita modalitatii de fabricatie a prezervativelor Durex Feel Intimate, acestea au un miros mai placut, din cauciuc natural (latex), transparente, cu diametru nominal: 56 mm si sunt testate dermatologic.


Mod de utilizare:

Pasul 1 : Rupe ambalajul pornind de la o latura zimtata si scoate cu grija prezervativul, deoarece poate fi deteriorat de unghii sau obiecte ascutite (bijuterii sau piercing-uri).

Pasul 2 : Verifica daca prezervativul este rulat spre exterior. Daca este rulat spre interior, inseamna ca este pe dos. Strange capatul inchis al prezervativului pentru a te asigura ca nu ramane aer in interior.

Pasul 3 : Continuand sa strangi capatul inchis, aseaza prezervativul pe varful penisului si ruleaza-l in jos cu cealalta mana. Daca incepe sa se ruleze inapoi in timpul actului sexual, ruleaza-l la loc imediat. Daca iese cu totul, opreste-te si pune alt prezervativ. Imediat dupa ejaculare, cat timp penisul este inca in erectie, prezervativul trebuie tinut ferm la baza penisului, inaintea retragerii acestuia, pentru a preveni alunecarea.

Pasul 4 : Dupa retragerea penisului, scoate pur si simplu prezervativul, impacheteaza-l intr-un servetel si arunca-l in cosul de gunoi. Nu il arunca in toaleta.


 • Citeste cu atentie informatiile despre produs, inscriptionate pe partea interioara a pachetului, mai ales daca folosesti prezervativele pentru sex anal sau oral. 
• Foloseste un prezervativ o singura data.
• Nicio metoda contraceptiva nu ofera protectie 100% impotriva sarcinii, HIV, sau a infectiilor cu transmitere sexuala.

• Consultati medicul sau farmacistul daca: utilizati unguente medicinale, aplicate pe penis sau vagin; senzatia de iritare/disconfort persista dupa utilizare; nu sunteti sigur daca sunteti alergic la latex; un prezervativ prezinta scurgeri sau se rupe in timpul utilizarii (acest lucru se face cat mai curand posibil, in termen de maxim 72 de ore). 

Forma de prezentare: 12 bucati.

Data ultimei actualizari 24.05.2021