Prezervative Extra Safe, 18 bucati, Durex

Cuplu si sex

Brand: DUREX

Produsul încă nu este disponibil Stocul pentru acest produs este epuizat și nu se cunoaste o data exactă a livrării sale la depozit.

37,99 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

17538984

Cu peste 80 de ani de experienta, Durex reprezinta o marca de incredere pentru milioane de oameni din intreaga lume, in fiecare zi. Calitate Durex. Durex intruneste toate standardele de calitate pentru prezervative la nivel mondial, oferindu-ti incredere pentru o viata sexuala fara griji. Modul special in care se fabrica prezervativele garanteaza mirosul placut. Forma Easy-Oneste special conceputa pentru a fi mai usor de pus si mai confortabil de purtat.

Testat dermatologic.

Beneficii:

  • Prezervative transparente, putin mai groase, din cauciuc natural (latex);
  • Forma Easy-On cu rezervor;
  • Lubrifiate suplimentar pentru mai mult confort;
  • Diametru nominal: 56 mm.

Atentie: ramaneti protejat si concentrate-va pe senzatiile uimitoare din timpul actului sexual. Dispunand de lubrifiere suplimentara si un material putin mai gros, prezervativele Durex Extra Safe sunt menite a va feri de griji, pentru a ramane concentrat pe placere. Folositi un prezervativ o singura data. Nicio metoda contraceptiva nu ofera protectie 100% impotriva sarcinii, HIV sau a infectiilor cu transmitere sexuala.

Mod de prezentare: o cutie cu 18 bucati.

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 15.05.2021