Prenatal, 30 tablete, Cosmopharm

19,98 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

1056591

Formula complexa si completa pentru dezvoltarea armonioasa intrauterina a fatului. Reduce riscul aparitiei malformatiilor.Asigura sanatatea mamei si dezvoltarea optima a fatului /copilului!

Prenatal are la baza  14 principii active naturale, care asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale esentiale si actioneaza  sinergic pentru functionarea in conditii optime a organismului femeilor insarcinate si a celor care alapteaza.

Ingrediente per tableta:

Sulfat de calciu si fosfat dicalcic, furnizand calciu elemental - 200 mgVitamina C - 100 mgFier ferronyl, furnizand fier elemental - 60 mgOxid de zinc, furnizand zinc elemental - 25 mgVitamina B3 - 18 mgVitamina E - 11 UIVitamina B6 - 2.6 mgVitamina B1 - 1.84 mgVitamina B2 - 1.7 mgVitamina A - 4000 UIAcid folic - 800 mcgVitamina D3 - 400 UIVitamina B12 - 4 mcg

Alte componente: 

Celuloza microcristalina, croscarmeloza sodica, mono si digliceride, hipromeloza, gelatina, stearat de magneziu, talc, amidondioxid de siliciu, maltodextrina, dioxid de titan, sucroza, polietilen glicol, triacetin, galben si rosu lac, etil vanilina, ascorbat de sodiu, BHT, acid sorbic, ceara carnauba.

Mod de administrare:1 tableta pe zi, inainte de masa.

Precautii:Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Cereti acordul medicului in administrarea suplimentului alimentar Prenatal.

Forma de prezentare:30 tablete