Praf de copt fara gluten Biosun, 3 x 48g, S.Martino

Dieta si nutritie

In stoc
7,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Praf de copt fara gluten Biosun, 3 x 48g, S.Martino

652360400

Praf de copt pentru produsele de panificatie preferate.

Nu contine drojdie de bere sau fosfati.

Contine Crema tartar.

Crema tartar se extrage din struguri sau tamarind (deci complet natural) si este utilizat in asociere cu bicarbonatul de sodiu pentru a obtine cresterea aluatului.

Crema tartar este „activata” in prezenta apei: in acest fel, aciditatea sa usoara se dezvolta, prin reactie, cu dioxid de carbon si, prin urmare, permite prajiturilor sa creasca. De asemenea, este un inlocuitor excelent pentru cei cu intolerante la drojdia alimentara. Este cea mai utilizata drojdie in produsele de patiserie vegana, deoarece in drojdiile clasice pot exista stabilizatori de origine animala.

Praf de copt bio excelent pentru prepararea dulciurilor fara gluten.

Praf de copt bio fara gluten, cu dospire instantanee, fara vanilie, ideal atat pentru mancarurile dulci, cat si pentru cele sarate. Produs bio garantat fara gluten.

Mod de utilizare: va recomandam sa adaugati praful de copt ca ultim ingredient, amestecand foarte bine aluatul. Apoi introduceti un cuptor preincalzit si deschideti-l doar la sfarsitul gatitului.

Mod de prezentare: pachetul contine 3 plicuri a cate 16 grame fiecare.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 04.10.2022