Pompa de san electrica SCF395/11, 1 bucata, Philips Avent

Mama si copilul

In stoc

563.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Cost de livrare de la: 10.90 Lei

Despre produs

Intra intr-o noua era a colectarii laptelui cu un echilibru perfect intre suctiune si stimularea mamelonului, inspirat de modul natural in care bebelusii se hranesc. Pompa electrica de san Philips Avent mentine debitul de lapte la un nivel optim si se adapteaza usor la dimensiunea si forma mamelonului tau.Intra intr-o noua era a colectarii laptelui cu un echilibru perfect intre suctiune si stimularea mamelonului, inspirat de modul natural in care bebelusii se hranesc. Pompa electrica de san Philips Avent mentine debitul de lapte la un nivel optim si se adapteaza usor la dimensiunea si forma mamelonului tau.

Beneficii:

1. Debit de lapte mai rapid

Colecteaza mai mult lapte intr-un timp mai scurt cu o perna de masaj care stimuleaza si colecteaza laptele la fel de eficient ca bebelusul. Se adapteaza fara probleme de la modul de stimulare la cel de colectare si aplica nivelul potrivit de stimulare a mamelonului si de suctiune pentru un debit maxim de lapte. Pe baza rezultatelor timpului de initiere a curgerii laptelui (timpul pana la reflexul de ejectie a laptelui).

 2. Se adapteaza la mamelonul tau

Marime universala. Pentru ca avem forme si dimensiuni diferite, perna din silicon se muleaza si se adapteaza usor la mamelonul tau. Este compatibila cu99,98 % din marimile de mamelon* (pana la 30 mm). 

 3. Stai comod

Stai relaxata in timp ce iti colectezi laptele datorita designului care iti permite sa stai cu spatele drept, fara a te apleca in fata. Nu este nevoie sa te apleci, pozitie comoda de colectare dovedita clinic* Pe baza rezultatelor testelorclinice efectuate pe 20 de participante (2019); 90 % dintre participante gasesc comoda pozitia de colectare a laptelui (cu pompa electrica simpla); 95 % dintreparticipante gasesc comoda pozitia de colectare a laptelui (cu pompa electrica dubla). 
 4. Personalizata in functie de nevoile tale

Regleaza fin fiecare sesiune in functie de necesitatile tale cu o gama larga de setari pentru stimulare si colectarea laptelui. Pompa noastra de san ofera 8niveluri de stimulare si 16 niveluri de colectare a laptelui pentru o experienta personalizata.   

5. Curata si asambleaza cu usurinta

Sistemul nostru inchis de colectare impiedica intrarea laptele in tuburi, astfel ca ai mai putin de curatat. De asemenea, numarul mai mic de piese permitereasamblarea extrem de usoara. 

 6. Salveaza setarile preferate

Stii ce iti place? Pompa de san retine automat ultimele setari folosite, asa ca tot ce trebuie sa faci este sa te asezi si sa apesi butonul de pornire.

7. Colecteaza-ti laptele discret oriunde

Colecteaza-ti laptele oricand si oriunde doresti cu motorul nostru silentios cu design subtire. Doar utilizare cu fir. 

Forma de prezentare: 1 bucata pompa pentru san

Data ultimei actualizari 12.11.2020