Remedii naturiste

Polygemma 7 Cai urinare, 50ml, PlantExtrakt

35,99 Lei

Pret / FL: 35,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Polygemma 7 Cai urinare, 50ml, PlantExtrakt

7501695

Combinatie de extracte gemoterapice din mladite de Afin, Merisor si Iarba neagra cu extract din frunze de Mesteacan argintiu. Ajuta la ameliorarea simptomelor din infectii urinare.

Proprietati:.
  Dezinfectant si antibacterian la nivelul cailor urinare
  Reduce inflamatia
  Efect detoxifiant la nivelul cailor urinare
  Creste diureza

Compozitie:
- Extractele gemoterapice obtinute din plante din familia Ericaceae - Vaccinium myrtillus - Afinul, Vaccinium vitis idaea - Merisorul si Calluna vulgaris - Iarba neagra contin un component activ principal, derivatul hidrochinonic - arbutina. Arbutina are actiune antiseptica, antibacteriana si antiinflamatoare asupra cailor urinare.
- Afinul este un drenor renal, cu actiune antiseptica si uricozurica.
- Merisorul este antiinfectios si cicatrizant al cailor urinare, regleaza flora bacteriana enterala.
- Iarba neagra are actiune antiseptica, antiinflamatoare, astringenta, cicatrizanta pe caile urinare, efect diuretic, antilitiazic.
- Extractul dinfrunze de Mesteacan - Betula verrucosa are actiune diuretica, fiind etalonul de produs vegetal diuretic, precum si actiune antiseptica si antibacteriana, favorizand dezinfectarea cailor urinare in caz de infectii.

Mod de administrare:
 - pentru adulti si copii peste 7 ani se recomanda administrarea a cate 2 ml de 2 ori pe zi, dimineata si seara, diluate in putina apa, inainte de mese.
In cazuri acute se poate administra de 3-4 ori pe zi in primele 2-3 zile, apoi se continua cu doza standard cel putin 5-7 zile.
In cazuri cronice, poate duce la scaderea riscului de recidiva a infectiilor de la nivelul cailor urinare: se recomanda cure de 1-2 luni

Forma de prezentare: 50ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 25.10.2020