Polygemma 17 Imunitate, 50ml, Plant Extrakt

Suplimente alimentare

In stoc

22.89 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

Polygemma 17 - Imunitate creste puterea de aparare a organismului,este obtinut din surse naturale, o combinatie de extracte gemoterapice din muguri de catina, porumbar, mladite de maces si extract fitoterapic - suc de echinacea purpurea herba.

Efecte adjuvante:
- ameliorarea simptomelor din raceli, stari gripale
- sustine refacerea organismului in convalescenta
- ajuta la reducerea recidivelor

Se recomanda administrarea inaintea si in timpul perioadelor cu risc crescut de imbolnavire.

Extractul din muguri de Catina alba prin aportul de vitamine si minerale creste rezistenta organismului, ajuta la ameliorarea simptomelor din infectii respiratorii, are efect tonic general (tonifica sistemul nervos).
Extractul din muguri de Porumbar tonic, stimulent in conditii de debilitate, activeaza axa hipotalamo-hipofizaro-suprarenaliana, regland dizarmoniile hormonale, favorizeaza cresterea armonioasa a copiilor, scurteaza perioada de convalescenta.
Extractul gemoterapic din mladite de Maces are efect antiinflamator, antialergic si vitaminizant, este remediul inflamatiei localizate recidivante, ajuta la scaderea incidentei si la ameliorarea simptomelor din infectiile cailor respiratorii.
Extractul fitoterapic de Echinacea purpurea herba este cunoscut pentru efectul imunostimulator nespecific (mobilizarea leucocitelor, stimularea fagocitozei), antibacterian (oprirea actiunii invazive a bacteriilor prin inhibarea hialuronidazei), antiviral (inhibarea multiplicarii virusurilor).

Compozitie:
Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de catina, porumbar, mladite de maces si extract fitoterapic - suc de echinacea purpurea herba.

Mod de administrare:
Pentru adulti si copii peste 7 ani, se administreaza a cate 2 ml de 3 ori pe zi, diluati in putina apa, inainte de mese - cure de 1-2 luni cu posibilitatea de repetare la nevoie.
Pentru copiii intre 2 si 7 ani doza se reduce la jumatate.

Forma de prezentare: 50ml

Data ultimei actualizari 08.10.2020