Suplimente alimentare

Plantusin pentru gat, 30 comprimate de supt, Fares

Brand: FARES
Campanie nationala talon razuibil Dr. Max
Alege Nevoia:

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

21,99 Lei

Pret / BUC: 0,73 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Plantusin pentru gat, 30 comprimate de supt, Fares

7490565

Plantusin comprimate de supt pentru gat ajuta la eliminarea disconfortului de la nivelul cailor respiratorii superioare. Are efect antialgic (calmeaza durerea), antiinflamator, antibiotic, antiviral si decongestionant la nivelul faringelui si a cailor respiratorii. Plantusin comprimate de sup teste recomandat afectiuni precum: dureri de gat, disfonie (raguseala), tuse sau candidoze bucale.

Ingrediente: Fiecare comprimat de supt contine: extract de radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix) - 43,4 mg, tinctura de propolis - 44 mg, amestec volatil: ulei esential de menta (Menthae aetheroleum), mentol, eucaliptol, anetol, ulei esential de cimbru (Thymi aetheroleum), ulei esential de coada soricelului (Millefolli aetheroleum) - 12 mg, zahar, excipienti.

Mod de administrare: 1 – 2 comprimate de supt de 3 ori pe zi intre mese. Dupa administrare, timp de 30 minute nu se consuma alimente sau lichide.

Recomandari: Se recoamanda cura 4 – 10 zile, sau conform recomandarii medicului.

Precautii:

Nu se recomanda copiilor sub 3 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni: Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Forma de prezentare: 30 comprimate de supt

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 22.06.2021