Plantusin pentru gat, 30 comprimate de supt, Fares

Remedii naturiste

Brand: FARES
In stoc
18,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7490565

Plantusin comprimate de supt pentru gat ajuta la eliminarea disconfortului de la nivelul cailor respiratorii superioare. Are efect antialgic (calmeaza durerea), antiinflamator, antibiotic, antiviral si decongestionant la nivelul faringelui si a cailor respiratorii. Plantusin comprimate de sup teste recomandat afectiuni precum: dureri de gat, disfonie (raguseala), tuse sau candidoze bucale.

Ingrediente: Fiecare comprimat de supt contine: extract de radacina de lemn dulce (Liquiritiae radix) - 43,4 mg, tinctura de propolis - 44 mg, amestec volatil: ulei esential de menta (Menthae aetheroleum), mentol, eucaliptol, anetol, ulei esential de cimbru (Thymi aetheroleum), ulei esential de coada soricelului (Millefolli aetheroleum) - 12 mg, zahar, excipienti.

Mod de administrare: 1 – 2 comprimate de supt de 3 ori pe zi intre mese. Dupa administrare, timp de 30 minute nu se consuma alimente sau lichide.

Recomandari: Se recoamanda cura 4 – 10 zile, sau conform recomandarii medicului.

Precautii:

Nu se recomanda copiilor sub 3 ani si in caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.

Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul laptelui.

Efecte secundare si interactiuni: Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente. La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Forma de prezentare: 30 comprimate de supt

Avertizare: imaginile sunt doar cu titlu informativ.

Data ultimei actualizari: 22.06.2021