Mama si copilul

Piure de banane, mere, biscuiti si miere, 3 x 120g, Plasmon

Brand: PLASMON
21,99 Lei

Pret / BUC: 21,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Piure de banane, mere, biscuiti si miere, 3 x 120g, Plasmon

652356566

Gustarea combina gustul original al biscuitilor Plasmon cu cremozitatea fructelor atent selectionate. Oasis Plasmon garanteaza calitatea maxima a produselor datorita fructelor culese manual si corespunzator la maturare, precum si cultivarea fructelor pe terenuri special departe de poluare. Gustarea nu contine conservanti sau coloranti.

Compozitie: Lapte, apa, banana (45%), mar (15%), biscuiti Plasmon (5%-faina de grau, zahar, lapte praf degresat, ulei vegetal, fibre dietetice, agenti de afanare (bicarbonat de amoniu, bicarbonat de sodium, tartrat de potasiu, malt de orz, proteine din lapte, minerale, vitamine), miere (5%), zahar, amidon de porumb, vitamina C, lapte, gluten.

Mod de consum: Se poate incalzi la bain-marie sau microunde. Se recomanda pentru inceput gustari mici si apoi cresteti cantitatea in functie de indicatiile pediatrului.

Avertizari: Daca produsul nu este consumat complet trebuie sa fie inchis, conservat in frigider si consumat in termen de 24 de ore.

Forma de prezentare: 3 x 120g.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 26.09.2021