Pilorix, 30 capsule, Fiterman

Suplimente alimentare

34,49 Lei
Stoc epuizat

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7517271

Proprietati:

Compozitie unica ce asigura un mecanism de actiune selectiv importiva Helicobacter pylori.Sustine sanatatea sistemului digestiv prin asigurarea aciditatii gastrice normale, protejarea mucoasei gastrice și reducerea colonizarii stomacului cu Helicobacter pylori.

Ingrediente:

Carbonat de calciu, celuloza microcristalina, Lactobacillus reuteri stabilizat, extract deglicirinizat din radacini de lemn-dulce (Glycyrrihiza glabra), stearat de magneziu.- Lactobacillus reuteri stabilizat (10 la puterea 11 celule pe gram) / 100,0 mg/capsula- extract deglicirinizat din radacini de lemn-dulce (Glycyrrihiza glabra) / 75,0 mg/capsula- calciu (carbonat de calciu) / 80,0 mg/capsula - 10% .

VNR**Valoarea nutritionala de referinta conform Reg. 1169/2011.

Indicatii:

Recomandat pentru sustinerea sanatatii sistemului digestiv prin asigurarea aciditatii gastrice normale, protejarea mucoasei gastrice și reducerea colonizarii stomacului cu Helicobacter pylori, la copii peste 12 ani și adulti.

Eficacitatea administrarii PILORIX nu este influentata de tratamentul concomitent cu antibiotice, intrucat tulpinile de Lactobacillus reuteri sunt stabilizate.

Mod de administrare:

Copii peste 12 ani și adulti: 2 capsule pe zi, inainte de masa, timp de 2 saptamani.

Recomandari:

A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.A nu se lasa la indemana copiilor mici.

A nu se depași doza recomandata pentru consumul zilnic.

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata și echilibrata și un stil de viata sanatos.

Forma de prezentare:30 capsule