Pilorix, 30 capsule, Fiterman

Suplimente alimentare

Produs indisponibil Momentan produsul nu mai face parte din oferta noastra

Despre produs

7517271

Pilorix este recomandat pentru sustinerea sanatatii sistemului digestiv prin asigurarea aciditatii gastrice normale, protejarea mucoasei gastrice și reducerea colonizarii stomacului cu Helicobacter pylori, la copii peste 12 ani si adulti.

Eficacitatea administrarii Pilorix nu este influentata de tratamentul concomitent cu antibiotice, intrucat tulpinile de Lactobacillus reuteri sunt stabilizate.

Beneficii:

  • Compozitie unica ce asigura un mecanism de actiune selectiv importiva Helicobacter pylori;
  • Sustine sanatatea sistemului digestiv prin asigurarea aciditatii gastrice normale, protejarea mucoasei gastrice si reducerea colonizarii stomacului cu Helicobacter pylori.

Ingrediente: carbonat de calciu, celuloza microcristalina, Lactobacillus reuteri stabilizat, extract deglicirinizat din radacini de lemn-dulce (Glycyrrihiza glabra), stearat de magneziu; lactobacillus reuteri stabilizat (10 la puterea 11 celule pe gram) / 100,0 mg/capsula- extract deglicirinizat din radacini de lemn-dulce (Glycyrrihiza glabra) / 75,0 mg/capsula- calciu (carbonat de calciu) / 80,0 mg/capsula - 10% .

VNR**Valoarea nutritionala de referinta conform Reg. 1169/2011.

Mod de administrare: pentru copii peste 12 ani si adulti este indicat cate 2 capsule pe zi, inainte de masa, timp de 2 saptamani.

Recomandari:

  • A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.A nu se lasa la indemana copiilor mici.
  • A nu se depași doza recomandata pentru consumul zilnic.
  • Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata și echilibrata și un stil de viata sanatos.

Mod de prezentare: o cutie cu 30 capsule.

Data ultimei actualizari 23.07.2021