Chipsurile de ciocolata amaruie bioSUN, bio si fara gluten, sunt ideale pentru a imbogati si decora diferite tipuri de dulciuri: prajituri, biscuiti si briose. De asemenea, sunt excelente pentru a fi consumate directa pe deserturi proaspete, inghetata si iaurt pentru a le decora.
Ambalajul este practic, se poate "inchide si deschide", ceea ce permite sa pastrati cel mai bine caracteristicile de calitate ale produsului. Chipsurile de ciocolata bio isi vor pastra gustul, pana la ultima picatura.
Produsul are la baza o reteta de calitate, bazata pe 50% cacao, pentru a oferi dulciurilor o aroma de ciocolata savuroasa. O reteta cu 50% cacao si fara gluten, ideala si pentru persoanele cu boala celiaca.
Picaturile de ciocolata BioSun sunt excelente pentru a fi servite direct pe fructe proaspete, inghetata sau chiar iaurt, pentru a le face mai delicioase.
Gama BioSun garanteaza angajamentul constant de a respecta si de a proteja mediul, folosind materii prime de calitate superioara selectate cu grija din agricultura ecologica si fara utilizarea substantelor chimice.
Mod de prezentare: o punga cu 125g.