Suplimente alimentare

Picaturi Afomill afine, 10 ml, AF United

Brand: AFOMILL
23,49 Lei

Pret / FL: 23,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Picaturi Afomill afine, 10 ml, AF United

7500163

Afomil Afine este o solutie oftalmica pe baza de afine si musetel recomandata pentru ochii obositi si stresati. Cu proprietati protectoare, calmante si de normalizare in cazul vederii supuse la efort prelungit din cauza expunerii excesive la lumina, raze solare sau prin studiu sau activitati profesionale.

Ingrediente: distilate vegetale de musetel si afine, clorura de sodiu, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, fosfat de sodiu bibazic dodecahidrat, sodiu edetat, PHMB 0.0002%,  apa purificata.

Mod de utilizare: Instilati o picatura in fiecare ochi exercitand o usoara presiune pe corpul flaconului. Dupa utilizare inchideti bine capacul.

Afomill Afine poate fi utilizat de mai multe ori pe zi.

Precautii: 

Produsul este indicat numai pentru uz oftalmic.

Nu utilizati produsul daca ambalajul este deteriorat si nici dupa data de expirare mentionata pe ambalaj.

Nu atingeti ochiul cu extremitatea flaconului sau a fiolei.

Evitati contactul fiolei sau picuratorului flaconului cu suprafetele care le-ar putea contamina.Nu utilizati produsul in caz de incompatibilitate cunoscuta la orice component al preparatului.Flaconul multidoza trebuie sa fie utilizat in cel mult 30 zile de la deschidere Pastrati produsul ferit de lumina si sursa de caldura.Nu lasati produsul la indemana copiilor Nu aruncati la intamplare flaconul sau fiola dupa utilizare.

Recomandari: Pentru ochi obositi si stresati.

Forma de prezentare: flacon 10ml.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 12.12.2022