Picaturi Afomill afine, 10 ml, AF United

Suplimente alimentare

Brand: AFOMILL
In stoc
20,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Picaturi Afomill afine, 10 ml, AF United

7500163

Descriere:

Este un distilat vegetal pentru ochi pe baza de afine, ginkgo biloba şi muşeţel, indicat pentru ochii obosiţi şi stresaţi. Are proprietaţi protectoare, calmante şi normalizante in caz de suprasolicitare prelungita a vederii prin excesiva expunere la lumina razelor solare sau prin studiu şi lucru intensiv.

Are pH, izotonicitate şi osmolaritate perfect compatibile cu ţesutul ocular şi cu lichidul lacrimal.

Recomandari:  Pentru ochi obositi si stresati

Ingrediente active: distilat vegetal pentru ochi din muşeţel, afine, ginkgo biloba.

Ingrediente: distilat vegetal din muşeţel, afine şi ginkgo biloba, clorura de sodiu, fosfat de sodiu monobazic monohidrat, fosfat de sodiu bibazic dodecahidrat, sodiu edetat, clorura de benzalconiu, apa q.s.100 ml.

Mod de utilizare: Instilaţi o picatura in fiecare ochi exercitand o uşoara presiune pe corpul flaconului. Dupa utilizare inchideţi bine capacul.

Afomill Afine poate fi utilizat de mai multe ori pe zi.

Precautii: 

Produsul este indicat numai pentru uz oftalmic.

Nu utilizaţi produsul daca ambalajul este deteriorat şi nici dupa data de expirare menţionata pe ambalaj.

Nu atingeţi ochiul cu extremitatea flaconului sau a fiolei.

Evitaţi contactul fiolei sau picuratorului flaconului cu suprafeţele care le-ar putea contamina.Nu utilizaţi produsul in caz de incompatibilitate cunoscuta la orice component al preparatului.Flaconul multidoza trebuie sa fie utilizat in cel mult 30 zile de la deschidere Pastraţi produsul ferit de lumina şi sursa de caldura.Nu lasaţi produsul la indemana copiilor Nu aruncaţi la intamplare flaconul sau fiola dupa utilizare.

Prezentare: flacon 10 ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.