Periuta electrica Braun Vitality D100 Cross Action, Oral-B

Frumusete si ingrijire

Brand: ORAL-B

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

100,99 Lei
Stoc epuizat

Descriere si prospect: Periuta electrica Braun Vitality D100 Cross Action, Oral-B

17526842

Periuta de dinti electrica reincarcabila Oral-B Vitality asigura o curatare superioara dovedita clinic decat o periuta manuala obisnuita.

Cronometrul integrat in maner va ajuta sa nu perierdeti timp, perioada recomandata de medicii stomatologi fiind de 2 minute. Periuta Oral-B Vitality Cross Action asigura o curatare 2D, care indeparteaza cu pana la 100% mai multa placa bacteriana fata de o periuta manuala obisnuita.

Multumita tehnologiei cu care este dotata, periuta Oral-B Vitality poate executa pana la 7.600 de rotatii la fiecare minut.

Indeparteaza mai multa placa bacteriana decat o periuta manuala si vibreaza la fiecare 30 de secunde pentru a te avertiza sa schimbi zona care este periata.

Recomandari:

  • Medicii stomatologi recomanda schimbarea capatului de periuta o data la 3 luni.
  • Perii indicatori se deoloreaza pentru a semnaliza atunci cand rezerva trebuie schimbata.

Mod de prezentare: o cutie contine- 1x incarcator; 1x maner periuta electrica reincarcabila; 1x cap de periaj Cross Action.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.06.2021