Paste Pennette, 340g, Plasmon

Dieta si nutritie

Brand: PLASMON
12,49 Lei
Stoc epuizat

Despre produs

652356564

Pastele sunt obtinute dintr-un aluat special de grau moale si grau dur, fiind create pentru a face cat mai usor trecerea de la pastele foarte mici si moi la cele de dimensiuni putin mai mari, astfel incat sa incurajeze masticatia.

Proprietati:

- Produsul este obtinut din faini selectionate si bine controlate, din grau cultivat dupa regulile Oasi Plasmon, in cele mai bune conditii si pe terenuri selectionate, departe de sursele de poluare.

- Cerealele sunt pastrate fara utilizarea niciunui pesticid dupa recoltare lor.

- Pastele sunt recomandate pe perioada diversificarii, pentru a incuraja masticatia; sunt imbogatite cu calciu, fier si vitamine esentiale pentru o crestere echilibrata; sunt usor de digerat datorita fainii de grau diastazica, fiind supuse unui proces tehnologic special.

Compozitie: Faina de grau (49,7%), grau dur (49.8%), minerale (calciu, fier), vitamine (B1, B2, B6, PP). Contin gluten. Pot contine urme de lupin, lapte si oua.

Mod de preparare:

- Se fierb cu 500 ml de apa, se toarna 2/3 linguri de paste Plasmon, se lasa la fiert circa 5 minute si apoi se scurg, adaugand alte ingrediente de (de exemplu: sos de rosii, carne, branza, ulei de masline).

- Se pastreaza la loc uscat si ferit de caldura. Dozele pot varia in functiu de varsta si apetitul copilului.

Forma de prezentare: Cutie cu 340g

Data ultimei actualizari 23.09.2021