Pastele sunt obtinute dintr-un aluat special de grau moale si grau dur, create pentru a face cat mai usor trecerea de la pastele foarte mici si moi la cele de dimensiuni putin mai mari, astfel incat sa incurajeze masticatia.
Proprietati:
- Produsul este obtinut din faini selectionate si bine controlate, din grau cultivat dupa regulile Oasi Plasmon, in cele mai bune conditii si pe terenuri selectionate, departe de sursele de poluare.
- Cerealele sunt pastrate fara utilizarea niciunui pesticid dupa recoltarea lor.
- Se recomanda in perioada diversificarii, pentru a incuraja masticatia; sunt imbogatite cu calciu, fier si vitamine esentiale pentru o crestere echilibrata. Sunt usor de digerat datorita fainii de grau diastazica, fiind supuse unui proces tehnologic special.
Compozitie:
- Faina de grau (49,7%), grau dur (49.8%), minerale (calciu, fier), vitamine (B1, B2, B6, PP).
- Informatii alergenice: contin gluten si pot contine urme de lupin, lapte si oua.
Mod de preparare: Se fierb cu 500ml de apa, se toarna 2/3 linguri de paste Plasmon, se lasa la fiert aproximativ 5 minute si apoi se scurg, adaugand alte ingrediente (de exemplu: sos de rosii, carne, branza, ulei de masline in functie de preferinte). Se pastreaza la loc uscat si ferit de caldura. Dozele pot varia in functiu de varsta si apetitul copilului.
Forma de prezentare: Cutie cu 340g