Pastele sunt concepute special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Ingrediente:
- Faina alba de porumb (38.5%), faina de orez brun (36%), faina galbena de porumb (20%), faina de teff (5%), emulgator: mono si digliceride ale acizilor grasi.
- Informatii alergenice: pot contine urme de lupin.
- Declaratie nutritionala per 100g: energie (1525kj/359kcal), grasimi (1.8g, din care acizi grasi saturati: 0.8g), carbohidrati (78.1g, din care zahar: 0.6g), fibre (1.4g), proteine (6.8g), sare (0.04g).
Mod de preparare: Gatiti pastele 10-12 minute in multa apa sarata clocotita (cel putin 2 litri de apa pentru 100g paste)
Avertizari: A se pastra la loc uscat, ferit de surse de caldura. A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj.
Forma de prezentare: Punga cu 400g