Frumusete si ingrijire

Pasta de dinti Med Denti Bianchi, 75ml, BlanX

Brand: BLANX
CADOU Ornament de Craciun 2023

Produsul este indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu exista in stocul furnizorului.

Descriere si prospect: Pasta de dinti Med Denti Bianchi, 75ml, BlanX

7495585

Pasta de dinti pentru albire intensa, non-abraziva pentru gingii sanatoase, dinti puternici si o respiratie proaspata. Curata, protejeaza smaltul dentar, previne aparitia placii dentare, albeste si impiedica patarea dintilor. Este ideala pentru uz zilnic.

Contine ingredienti naturali speciali ca: lichenii arctici (patentat de BlanX) ataca bacteria care cauzeaza aparitia placii, tartrului si decolorarea dintilor, lupta impotriva formarii placii dentare si albeste in mod natural dintii patati, redandu-le cu fiecare spalare albul natural; ionii de fluor intaresc smaltul dentar; siliciu non-abraziv ce curata temeininc dintii fara a deteriora smaltul.

Mod de utilizare: In cazul in care continutul nu iese, apasati simultan dispenserul si butonul. Inchideti dispenserul dupa fiecare utilizare pentru ca produsul sa fie eficient.

Testeaza culoarea dintilor tai. Cutia contine o scala pentru a putea verifica culoarea dintilor dumneavoastra. Apasati pe spatiul indicat, deschideti cutia si scoateti „BlanXometer”.

Forma de prezentare: Tub de 75ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.11.2022