Pasta de dinti cu menta +6 ani, 50ml, BrushBaby

Mama si copilul

In stoc
13,49 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pasta de dinti cu menta +6 ani, 50ml, BrushBaby

652364013

Pasta de dinti este formulata astfel incat sa protejeze dintii de lapte precum si cei permanenti impotriva cariilor. Contine xylitolul ce ajuta la reducerea acizilor din zahar. Fluorul intareste smaltul dintilor bebelusilor. Aroma delicata de menta ii incurajeaza pe micuti sa faca o bucurie din periajul dintilor.

Ingrediente: Sorbitol, Apa, Silicat hidratat, Xylitol, Glicerina, Monofluorofosfat de sodiu, Guma din Celuloza, Cocomidopropyl Betaine, PEG-40 Aroma de ulei de ricin hidrogenat. Hidroxid de sodiu.

Mod de utilizare:

- Recomandat copiilor cu varste de 6+ ani. Utilizati o cantitate mica si supravegheati copiii in timpul periajului, in vederea minimalizarii riscului de inghitire necontrolata.

- Periati cel putin de doua ori pe zi. Asigurati-va ca pasta de dinti este eliminata dupa periaj, dar nu clatiti. Nu permiteti copiilor sa manance pasta de dinti. Stocati produsul astfel incat sa limitati accesul copiilor. In cazul in care copiii au inghitit fluor din alte surse, consultati medicul sau dentistul.

Atentionari: Asigurati-va ca pasta de dinti este eliminata dupa periaj, dar nu clatiti. Nu permiteti copiilor sa manance pasta de dinti. Stocati produsul astfel incat sa limitati accesul copiilor. In cazul in care copiii au inghitit fluor din alte surse, consultati medicul sau dentistul.

Forma de prezentare: Tub de 50ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 07.12.2021