Pasta de dinti Biosmalto Denti Sensibili, 75ml, Curasept

Frumusete si ingrijire

In stoc
43,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Pasta de dinti Biosmalto Denti Sensibili, 75ml, Curasept

652359742

Pasta de dinti Biosmalto Sensitive este indicata in special pentru pacientii cu hipersensibilitate dentinara recurenta cauzata de pierderea smaltului, parodontita sau recesiune gingivala care expune dentina la mediul bucal.

Proprietati:

  • Aceasta pasta de dinti este benefica pentru a proteja dintii impotriva cariilor, in special impotriva cariilor radiculare; pentru a reface si remineraliza smaltul si dentina deteriorate de abraziune si eroziune; pentru a reduce hipersensibilitatea dentinei si dupa tratamente dentare, cum ar fi indepartarea tartrului si albirea dintilor.
  • Contine 1450 ppm fluorura.
  • Abraziune foarte redusa.
  • Nu contine SLS.

Ingrediente: Puriefied Water, Glycerin, Hydrated Silica, Fluorohydroxyapatite, MgSrCarbonate Hydroxyapatite conjugated with Chitosan, Cellulose Gum, Xylitol, Cocamidopropyl Betaine, Xanthan Gum, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Potassium Acesulfame, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Citric Acid.

Forma de prezentare: Flacon cu 75ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.11.2022