Paduden Rapid Forte 400 mg, 10 comprimate, Terapia

Medicamente fara reteta

Brand: TERAPIA
In stoc
10,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Paduden Rapid Forte 400 mg, 10 comprimate, Terapia

17526550

Paduden Rapid Forte este adjuvant in tratamentul simptomatic al durerii cum sunt: cefaleea - este unul dintre cele mai frecvente motive pentru care pacientii cauta asistenta medicala, migrena - reprezinta a-II-a cea mai frecvent intalnita forma de cefalee care afecteaza aproximativ 15% dintre femei si 6% dintre barbati, durerea dentara, dismenoreea, durerea musculara, durerea dorsala , durerea reumatica, febrei, simptomelor asociate cu raceala si gripa.

Proprietati:
- dupa administrarea orala, ibuprofen lizinat se disociaza in ibuprofen acid si lizina;
- dovezile clinice arata ca atunci cand este utilizat 1 comprimat de Paduden Rapid Forte care contine ibuprofen lizinat 684 mg (echivalent cu ibuprofen 400 mg), efectul de ameliorare a durerii poate dura pana la 8 ore;
- dupa administrarea de Paduden Rapid Forte, ibuprofenul este absorbit mai rapid din tractul gastrointestinal, iar concentratiile plasmatice maxime apar la aproximativ 30 de minute dar efectul se simte dupa 15 minute.

Ingrediente active:
Contine Ibuprofen lizinat care este sarea de lizina a ibuprofenului.
Fiecare comprimat filmat contine ibuprofen 400 mg (echivalent cu ibuprofen lizinat 684 mg).

Mod de administrare:
Adulti si adolescenti cu greutatea ≥40 kg (cu varsta de 12 ani sau peste): 1 comprimat de cel mult trei ori pe zi, dupa cum este necesar.
Varstnici: nu este necesara o ajustare a dozei, se recomanda monitorizare cu atentie.

Forma de prezentare: cutie cu 10 comprimate

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.