Suplimente alimentare

Pachet Centrum Femei, 30 comprimate + 60% reducere la al doilea produs Centrum Junior VitaGummy, 30 jeleuri

Brand: CENTRUM

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

52,38 Lei

Pret / CPR: 52,38 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Pachet Centrum Femei, 30 comprimate + 60% reducere la al doilea produs Centrum Junior VitaGummy, 30 jeleuri

652376480

Bucura-te de multiplele actiuni benefice asupra sanatatii oferite de Centrum. Satisfactiile unui stil de viata modern presupun solicitari pe masura. Toti ne dorim sa avem o viata implinita si mai presus de orice sa fim sanatosi.

Un aport adecvat de vitamine si minerale este important pentru mentinerea sanatatii, a starii de bine si a performantei. Corpul nostru le foloseste in fiecare zi si nu le poate produce sau nu le produce in cantitate suficienta. Iata de ce vitaminele si mineralele trebuie furnizate in mod constant prin nutritie.

Centrum pentru Femei

Am dezvoltat Centrum pentru Femei, al carui continut in vitamine si minerale ofera multiple si importante beneficii pentru sanatate, fiind special formulat conform nevoilor nutritionale ale femeilor. Centrum pentru Femei iti ofera o gama complete de vitamine, minerale importante si oligoelemente esentiale, relevante pentru organismul femeii. Centrum iti ajuta organismul prin completarea aportului alimentar de vitamine si minerale.

Una din promisiunile facute de Centrum este aceea ca are o formula actualizata in mod regulat, pe baza celor mai recente descoperiri stiintifice din domeniul nutritiei. Cercetatorii nostri nu evalueaza doar datele nutritionale, ci si noile abordari asupra metabolismului. Rezultatul este o formula avansata pentru mentinerea sanatatii si a starii tale de bine de fiecare zi.

Centrum pentru Femei ofera multiple beneficii si are o formula echilibrata pentru a sustine nevoile nutritionale ale femeilor.                                                                                                                                        

Mod de utilizare: doza recomandata pentru adulti- 1 comprimat/zi, cu apa, de preferat in timpul unei mese.

Avertizar:

Comprimatele Centrum au un invelis special care le face sa fie usor de inghitit. In cazul in care intampinati dificultati la inghitirea comprimatului, acesta poate fi divizat pe linia mediana. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos.

Daca sunteti insarcinata sau alaptati, contactati medicul sau farmacistul inainte de a lua orice produs Centrum. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A nu se utiliza daca folia de protectie a ambalajului este rupta. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la loc uscat, la temperaturi sub 25°C. Inchideti intotdeauna capacul dupa utilizare.

A nu se utiliza dupa data de expirare.

Centrum pentru Femei poate fi administrat persoanelor cu intoleranta la gluten.  

Centrum Junior VitaGummy

Centrum Junior VitaGummy sustine dezvoltarea sanatoasa a copiilor

Supliment alimentar cu vitamine si minerale, sub forma de jeleuri masticabile, cu aroma mixta de fructe, pentru copii cu varsta peste 3 ani.                                                                                            

Mod de utilizare: doza recomandata pentru copii cu varsta peste 3 ani-un jeleu pe zi.

Avertizar:

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. A se mesteca pana la dizolvare; pot fi luate fara apa sau mancare. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. Daca luati alte suplimente alimentare care contin Vitamina A, cititi eticheta, deoarece acestea pot sa contina acelasi ingredient.                                                                          

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. A se pastra la loc uscat, la temperaturi sub 25°C.

A nu se utiliza daca folia de protectie a ambalajului este rupta. Inchideti intotdeauna capacul dupa utilizare.

Mod de prezentare: 1 x 30 comprimate + 1 x 30 jeleuri.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 09.03.2023