Orteza stabilizatoare ambidextra, 1 bucata, Futuro

Recuperare medicala

Brand: FUTURO
Campanie promotionala cu discount la selectia de produse.
In stoc
73,94 Lei Economisesti 13,05 Lei

Pret original 86,99 Lei , reducere 15%

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Orteza stabilizatoare ambidextra, 1 bucata, Futuro

7521702

Forma ergonomica permite miscarea pentru scris, utilizarea tastaturii si alte activitati zilnice. Orteza ambidextra Futuro este prevazuta cu 3 curele ce permit ajustarea optima. Fabricata din materiale moi ce permit respiratia pielii. Orteza ambidextra Futuro poate fi folosita si pentru mana stanga si pentru mana dreapta – se monteaza atela metalica in locasul special in asa fel incat sa fie pozitionata pe interiorul palmei.

Design anatomic, simplu de utilizat.

Mod de utilizare: Desfaceti toate elementele de fixare si banda de prindere. Treceti mana prin orteza cu banda de vinil lata orientata spre palma mainii. Orteza este fixata adecvat cand degetul mare este trecut prin orificiul corespunzator, iar atela se aseaza confortabil la palma. Strangeti elementele de fixare. Infasurati banda mijlocie in jurul incheieturii. Reglati toate benzile pana cand orteza se fixeaza ferm, dar ramane confortabila.

Dimensiuni: L (19.1 - 22.9cm).

Forma de prezentare: 1 bucata

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 17.05.2022