Suplimente alimentare

Orme, 500ml, Steaua Divina

Campanie nationala talon razuibil Dr. Max

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

99,99 Lei

Pret / FL: 99,99 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Orme, 500ml, Steaua Divina

652359162

Unul din primele efecte constatate in urma consulmului de Orme este cresterea vitalitatii si refacerea energiei organismului. In aceasta directie poate aparea o perioada de detoxifiere si purificare, dar consumul constant mentine corpul in echilibru, reintinerit si puternic.

Orme (Ormus) este prescurtarea conceptului de Elemente Monoatomice Rearanjate Orbital. Se obtine din sare, bogata in minerale, provenita din diferite regiuni ale planetei.

Produsul este un precipitat de magneziu si calciu, care contine toate mineralele necesare corpului uman in stare monoatomica. Aceasta face posibil ca acestea sa fie absorbite aproape instantaneu in organism si sa actioneze pana la nivel de ADN. Atunci cand patrunde in organism Orme (Ormus) actioneaza acolo unde sunt probleme, fortifica rapid fiecare celula, deblocheaza si fluidifica, restabileste echilibrul si sanatatea la nivelul intregului organism, efectul fiind imediat si cumulativ.

Orme (Ormus) actioneaza atat la nivel fizic cat si psihic, mental si spiritual. Astfel corpul si intreaga fiinta dobandesc energie si vitalitate din ce in ce mai mari, creste rezistenta la activitati prelungite, scade nevoia de somn, se dobandeste o stare de echilibru, intinerire si putere; apare o anumita ascutime a mintii si claritate a gandurilor, o senzatie mentala si psihica de bine si calm cu totul noua, o intuitie si putere de introspectie crescute.

Unul din primele efecte constatate in urma consulmului de Orme (Ormus) este cresterea vitalitatii si refacerea energiei organismului. In aceasta directie poate aparea o perioada de detoxifiere si purificare, dar consumul constant mentine corpul in echilibru, reintinerit si puternic.

Proprietati:

  • Reducere oboseala si regenereaza rapida.
  • Ajuta la refacerea ficatului.
  • Previne aparitia diabetului si contribuie la ameliorarea lui.
  • Are efecte umitoare asupra cresterii densitatii osoase, prevenire si amelioreza osteoporoza, corecteaza in general a problemele orale si dentare.
  • Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, a sistemului muscular, la sinteza normala a proteinelor, la functionarea normala a enzimelor digestive.
  • Contribuie la echilibrarea emisferelor cerebrale.
  • Imbunatateste rezistenta la activitati prelungite, la efort psihic si mental intens.
  • Confera optimism si pofta de viata, avand rezultate foarte bune in depresie.
  • Aduce ascutime a mintii, claritate gandurilor, amplificarea memoriei.
  • Aplicat extern are efecte benefice asupra diferitelor probleme ale pielii: acnee, herpes, psoriazis; efecte in reducerea varicelor.

Mod de utilizare: Intern se ia 1 lingurita (3g)/ zi. Recomandat dimineata inainte de masa sau la 1 ora dupa masa.

Forma de prezentare: Sticluta de 500ml

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 30.11.2021