Omegavert Plus, 30 capsule, Sun Wave Pharma

Suplimente alimentare

In stoc
44,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Despre produs

7508275

Omegavert Plus este un medicament conceput in vederea asigurarii sanatatii sistemului cardiovascular si a mentinerii colesterolului in parametri normali. Contine acizi grasi Omega-3 – acid eicosapentaenoic (EPA) si acid docosahexaenoic (DHA) –, plus ulei de rodie si de usturoi. Ingredientele actioneaza sinergic pentru a asigura protectie optima impotriva afectiunilor cardiovasculare. Omegavert Plus se administreaza o data pe zi, cate 1 – 2 capsule, dupa masa.

Este recomandat pentru mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular si mentinerea valorii normale ale colesterolului.

Beneficii:

  • Acizii grasi omega-3 sunt denumiti esentiali deoarece nu pot fi sintetizati in organism, ci trebuie adusi prin alimentatie. Acizii omega-3 sunt de mai multe tipuri, insa in organism se transforma in EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexaenoic).
  • EPA si DHA contribuie la functionarea normala a inimii. DHA are rol in mentinerea vederii normale si a functionarii normale a creierului. (Efectul benefic se obtine in conditiile unui consum zilnic de 250mg EPA + DHA, respectiv, 250mg DHA).
  • Uleiul de rodie, prin continutul sau bogat in acizi grasi cu profil lipidic unic (punicic, elagic, linoleic si linolenic), flavonoide si elagitanine, ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ.
  • Polifenolii din uleiul de rodie actioneaza la nivelul miocardiului crescand gradul de oxigenare si poate potenta capacitatea miocardului de a pompa sangele in mod corespunzator.
  • Acidul elagic imbunatateste fluxul de sange din inima si impiedica oxidarea lipidica raspunzatoare de depunerea colesterolului la nivelul arterelor.
  • Uleiul de usturoi ajuta la mentinerea valorilor normale ale trigliceridelor si ale colesterolului si la functionarea normala a inimii.

Ingrediente: EPA (acid eicosapentaenoic) 285mg, DHA (acid docosahexaenoic) 190mg, Ulei de rodie 250mg, Ulei de usturoi 5mg.

Mod de administrare: Oral – cate 1 – 2 capsule pe zi, sau conform recomandarii consultantului de specialitate. Capsulele se inghit intregi, cu un pahar cu apa, dupa masa.

Forma de prezentare: 30 capsule moi

Data ultimei actualizari 24.06.2021