Ocuhyl C picaturi oftalmice, 10 ml, Unimed Pharma

Suplimente alimentare

In stoc
33,99 Lei

Pretul afisat este cu TVA si este valabil doar pentru comenzile online pe www.drmax.ro. In farmacii pretul poate varia.

Descriere si prospect: Ocuhyl C picaturi oftalmice, 10 ml, Unimed Pharma

7501053

Picaturi oftalmice cu efect umidifiant, calmant si lubrifiant, destinate in special persoanelor cu ochi sensibili. Asigura o destindere eficienta si un confort de lunga durata impotriva senzatiior de arsura, uscaciune si roseata a ochilor.

Ocuhyl are efect anti-inflamator si ajuta la regenerarea epiteliului ocular.

Nu contine conservanti sau aditivi anti-microbieni.

Ocuhyl este indicat si purtatorilor de lentile de contact si poate fi utilizat de adulti, adolescenti si copii. Se foloseste ca tratament adjuvant in secretia redusa de lacrimi, senzatie de corp strain, oboseala sau iritati ochilor.

Se utilizeaza si pentru consolidarea filmului lacrimal pe cornee si conjunctiva.

Ingrediente:

Extract de galbenele, clorura de sodiu, clorura de potasiu, clorura de calciu dihidrat, clorura de magneziu hexahidrat, acetat de sodiu trihidrat, citrat de sodiu, apa pentru preparate injectabile.

Mod de administrare:

Daca medicul nu v-a sfatuit altfel, se administreaza o picatura de 1-3 ori pe zi in sacul conjunctival; de asemenea, poate fi administrat mai des.

La copii, dozele sunt stabilite individual de medicul oftalmolog. Nu se utilizeaza in cazurile de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare din excipienti.

Forma de prezentare: flacon cu 10 ml solutie oftalmica

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 19.03.2021