Medicamente fara reteta

Neopreol 2,5mg/5mg/g Unguent, 40g, Antibiotice

Produs indisponibil Stocul pentru acest produs este epuizat si nu se cunoaste o data exacta a livrarii sale la depozit.

17,49 Lei

Pret / TUB: 17,49 Lei

Stoc epuizat

Descriere si prospect: Neopreol 2,5mg/5mg/g Unguent, 40g, Antibiotice

1053887

Neopreol este un medicament recomandat pentru aplicare cutanata si asociaza doua substante: sulfatul de neomicina (cu proprietati antimicrobine) cu un glucocorticoid de sinteza – prednisolona (cu actiune antiinflamatoare).

Neopreol este recomandat in cazul: arsurilor localizate de gradul I si II, radiodermitelor cronice tardive ulcerate, fara sfacele si dermatitelor suprainfectate cu bacterii sensibile la neomicina, inclusiv dermatita atopica si de contact.

Daca dupa 8 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Compozitie: Substantele active sunt prednisolona si sulfatul de neomicina. Un gram unguent contine prednisolona 2,5 mg si sulfat de neomicina 5mg. Celelalte componente sunt: vaselina alba, ceara galbena, ulei de peste, lanolina anhidra.

Mod de administrare:

  • Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Neopreol este destinat exclusiv uzului extern.
  • Aplicati pe zona afectata un strat subtire de unguent, repetand administrarea de 3 - 4 ori pe zi.
  • Nu utilizati Neopreol pe suprafete mari si nu depasiti 8 zile de tratament.
  • Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Precautii: Inainte sa utilizati Neopreol, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Sarcina, alaptarea si fertilitatea: Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor: Neopreol nu are nicio influenta sau are o influenta neglijabila asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Contraindicatii: Nu utilizati Neopreol daca sunteti alergic la prednisolona, la sulfatul de neomicina sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.

Forma de prezentare: Tub de 40g

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.